Det er sjældent man lærer meget af sejre, men nederlag kan der drages lære af. Så ud fra den betragtning kunne aftenens opgør i Rødovre Centrum Arena mod Herning være beviset og et vendepunkt, efter de to seneste nederlag. Omvendt er der ingen lette kampe og dette opgør var ingen untagelse. Efter et par flade perioder endte kampen med oprejsning til tyrene der atter meldte sig ind i final-4 striden gennem en disciplineret indsats og snæver sejr over rævene på 3-0.

Første periode blev afviklet uden de store bedrifter, scoriner og udvisninger. Men nærkampe var der masser af og i perioder viste tyrene også at der var tændt ild i deres øjne.

Anden periode var et par minutter gammel da gæsterne trak en udvisning, men det varede kun kort før tyrene udlignede forseelsen, og derfor skulle der spilles fire mod fire i halvandet minut. Det kom der ikke meget ud af og begge mandskaber blev igen fuldtallige.

En udvisning efter seks minutter til Herning blev forvaltet bedre end tidligere, men ingen mål endnu. Herning fik også muligheden i overtal mod slutningen af perioden uden at skabe nævneværdigt. Med tre minutter tilbage smed gæsterne pucken over glasset og tyrene fik igen et overtal,men igen idéfattigt og uden bid. Perioden endte som første, uden scoringer.

En udvisning til hjemmeholdet i de døende sekunder af anden periode gav gæsterne overtal i starten af tredje periode. Det blev dog tyrene der profiterede af udvisningen. Gæsterne fjumrede med pucken i offensiv zone og det blev fejret af dagens 300 kamps jubilar Nicklas Carlsen der takkede for gaven ved at sætte pucken højt imålet uden chanche for Simon Nielsen i ræveburet.

Med tre et halvt minut tilbage af perioden opsnappede Kim Johansson en løs puck i slottet og lukkede med en sikker scoring kampen til tyrenes fordel, inden det blev tilyderligere en scoring i tom kasse af Julius Nyqvist.