Forlængelse med Magnus Povlsen

Rødovre Mighty Bulls og Magnus Povlsen forlænger samarbejdet med en aftale for den kommende sæson.

Povlsen har spillet de seneste to sæsoner for Mighty Bulls og kan efterhånden kategoriseres som en ganske erfaren Metal Liga-spiller med over 350 kampe i bagagen.

- Jeg er super glad og stolt over et år mere i Rødovre-trøjen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang igen! Jeg har spillet alle mine ungdomsår i Rødovre og har vundet alt her som ungdomsspiller, så derfor banker mit hjerte også for Rødovre, som vi skal have tilbage som en stor hockeyby. Og det håber jeg og tror på, at vi kan få næste sæson, fortæller Povlsen og fortsætter:

- Med Magnus som træner fra start denne sæson er jeg sikker på, at han får skabt et rigtig stærkt hold og ikke mindst får skabt en anden kultur og stemning på holdet, som gør, at vi kommer til at vinde mange flere kamp og kan spille med hvor det er sjovt, som det forventes af en klub som vores.

Med 27-årige Povlsen har cheftræner Magnus Sundquist fået sin først back på plads til den kommende sæson. Han har set positive egenskaber hos Povlsen både på og udenfor isen:

- Magnus er en spiller, som jeg allerede meget tidligt ville have med videre. Han er en god back, der tog store skridt i løbet af sidste sæson. Hans skøjteløb er hans styrke, men også i spillet i egen zone ligger han oftest rigtigt i banen.

- Han har vist, at han har et Rødovre-hjerte, der brænder for klubben og han er én af de spillere, der går forrest hver eneste dag uanset om det er træning eller kamp. Det er den indstilling, som vi have fra de spillere, som repræsenterer Rødovre. Så aftalen med Magnus er rigtig god både på og udenfor isen, lyder det fra Sundquist.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Jacob Böll fortsætter i Rødovre-trøjen Vigtig trafikinformation før torsdagens landskamp