Forlængelse af samarbejdet med Combi Byg

Det er ikke kun på spillerfronten, at der er gang i kontraktskrivningen i disse tider. Også med sponsorerne er der gang i både forlængelser og nytegninger.

Én af Rødovre Mighty Bulls største sponsorer, Combi Byg, har i dag sat underskrifter på en ny sponsorkontrakt:

- Vi er meget glade for, at Combi Byg fortsat støtter op omkring ishockeyen og Rødovre Mighty Bulls – særligt i de her specielle tider, der er svære for mange virksomheder. De er en stor og vigtig partner for os, og er også særledes aktive omkring klubben i både vores lounge og i vores netværk.

- Det er desuden en virksomhed med en stor berøringsflade inden for de forskellige håndværksfag, så de er en virksomhed med mange samarbejdsmuligheder i forhold til andre partnere i klubben, fortæller Bjørn Sørensen fra Rødovre Mighty Bulls.

Combi Byg er én af Rødovres største virksomheder og er erfarne som hoved- og totalentreprenører og med masser af kompetencer indenfor murer-, tømrer-, vvs-, kloak-, maler- og glasarbejde. De har også tidligere modtaget Rødovre Erhvervspris, som gives til én virksomhed om året, der udmærker sig positivt i kommunen – både forretningsmæssigt, socialt og lokalt.

- Vi ser frem til fortsat at være en del af klubben og kommer også til at have vores VVS-afdeling aktiv i netværket fremover. Vi er både stolte og glade over at være med til at bakke op om sporten og klubben i disse tider, fortæller direktør i Combi Byg Jens Larsen og fortsætter:

- Som virksomhed er vi stærkt fokuserede på at tage ansvar. Både internt med eksempelvis et godt arbejdsmiljø og god uddannelse af lærlinge, men også i lokalområdet. Selvom vi har projekter over det meste af Sjælland, så er vi stadig en lokalt forankret virksomhed og derfor tager vi også ansvar i lokalområdet. Det er blandt andet én af grundende til, at vi støtter op om Rødovre Mighty Bulls.

- Samtidig bruger vi netværket til at mødes med en del af vores lokale kontakter og møde nye virksomheder, ligesom vi bruger kampene til at pleje forskellige samarbejdspartnere og medarbejdere. Og sidst men ikke mindst, så får vi også en eksponering - også rundt omkring i landet - med vores logo på spillertrøjerne, fortæller han.

Combi Byg støtter udover Rødovre Mighty Bulls – og også RSIK og RSIK’s Kunstskøjteafdeling - mange forskellige aktiviteter både lokalt og regionalt indenfor sport og kultur samt foreninger. De er blandt andet aktive i Avarta, Fremad Amager, Rødovre Håndboldklub, Rødovre Floorball Club og Rødovre Badminton Club, faste støtter ved Rødovre Byfest og støtter foreninger som ”Familier med kræftramte børn”.

Besøg Combi Bygs hjemmeside her.


Træningskampe fastlagt Amerikansk forward og to talenter tilføjet til truppen