Sæsonens første træningskamp gav godt indtryk af hvad truppen kan bringe i løbet at sæsonen trods nederlag på 2-4 til Rungsted i fredagens kamp i Arenaen.

For knapt en ugen siden gik spillerne på isen som en samlet trup og allerede fredag aften stod første træningskamp mod lokalrivalerne fra Rungsted.

Første periode sås som en jævn forestilling mens tyrene forsvandt helt i anden periode.

Selvom det også blev en fire-måls føring til Rungsted fire minutter ind i tredje periode, blev et pænt antal fremmødte tilskuere vidne til et Rødovrehold som genvandt gejsten og gav Rungsted kamp til stregen og vandt tredje periode med 2-1 til kampens samlede resultat 2-4.

Med to mål stemplede Johan Lundgren kontant ind i truppen igen og i den anden ende sås fornuftig backlinje om end den ikke ser helt så bred ud lige nu.

Det var en tilfreds træner Magnus Sundstrøm som efter kampen ikke lod sig mærke af nederlaget men i stedet fokuserede på de mange lyspunkter under kampen.

- Ja, kampen blev 4-2 til Rungsted men ved 4-0 kunne vi sagtens have ført med 2 og 3-0 også. Vi burde faktisk have scoret 6-7 mål i dag, fortæller træneren.

- Jeg kigger dog ikke på resultatet men mere på intentionerne og kombinationerne og at vi tør at spille ishockey. I anden periode har vi dog en 7-8 minutter hvor vi ikke er kontante nok i egen zone men eller skabes der rigtigt meget derude på isen, fortsætter han og fornøjes over at se de unge drenge i fjerde kæden som virkeligt formår at trykke modstanderne i bund.

- Og så ser vi nogle godt spillende back’er. Vi ved hvad vi får af Poulsen, vi ved hvad vi får af Böll, vi ved hvad vi får af Lasse Carlsen og hvad vi får af Valipirtti og så synes jeg, at de svenske backer giver os en ro i spillet. De holder fast i pucken og ser åbninger og det giver en ro og en balance i spillet. Der er da mange ting der skal blive bedre men jeg ser intentionerne hos spillerne og det er jeg tilfreds med, slutter Magnus Sundquist som nu skal se kampen på video i sin helhed og lover at finde ting som bliver forbedret frem mod næste træningskamp.
Rødovre Mighty Bulls - Rungsted Seier Capital 2-4 (0-0, 0-3, 2-1)
21:05 0-1 Lucas Andersen (Fredriksson, Persson)
24:31 0-2 Magnus Carlsen
31:40 0-3 Lucas Andersen (Andersson, Setkov) [PP1]
43:52 0-4 William Back (Andersson, Carlsen)
47:19 1-4 Johan Lundgren (Eller, Jensen)
56:26 2-4 Johan Lundgren (Bemstrøm)
Udvisninger: RMB 5x2min + 1x5min, RUN 4x2min
Skudstatistik: 22 - 26 (10 - 8, 3 - 12, 9 - 6)
Tilskuere: 561


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Rungsted Dobbelt svensk fuldender holdkortet til sæsonstarten.