Finsk forward til Rødovre

Rødovre Mighty Bulls kan byde velkommen til 25-årige Frank Gymer, der bliver ny mand i spillertruppen med en kontrakt for den kommende sæson.

Finske Gymer spillede sidste sæson i norske Lillehammer i Fjordkraft-ligaen. Som ungdomsspiller har han været igennem ungdomsafdelingen i Jokerit og har også fået 21 KHL-kampe for det finske storhold. Herudover er det blevet til 143 kampe i den bedste finske række Liiga samt 68 kampe i den næstbedste række Mestis.

Frank Gymer ser frem til mødet med dansk ishockey:

- Da jeg hørte, at Rødovre ved København var en mulighed, så blev jeg interesseret i at høre mere.

- Jeg ser frem til at tage en bærende rolle på holdet, og arbejde for, at vi kan få holdet tilbage i playoffs sammen med resten af spillerne og trænerteamet. Vi er klar til at kæmpe for endnu bedre resultater end holdet har fået i denne sæson, fortæller han.

Cheftræner Magnus Sundquist om holdets nye forward:

- Efter at have været i dialog med Frank løbende i den sidste tid, talt om vores planer med RMB og vores forventninger til importspillere, så er jeg glad for, at vi nu har skrevet under på en aftale, fortæller han og fortsætter:

- Jeg har fået rigtig gode referencer på ham fra mine kontakter i både Norge og Finland, og han er en dygtig playmaker og to-vejs-center.

- Han er også en spiller, der kan skabe noget på egen hånd på isen og som er klar til at tage det næste skridt, så han kan blive én af vores ledende spillere i den kommende sæson. Han ser frem til at blive en del af klubben og til at være med til at rykke holdet i den rigtige retning, slutter Sundquist.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Sønderjysk forward til truppen Ny svensk back på holdkortet