- Fansene kan hjælpe os til at vinde

På fredag er der ægte rivalopgør i Rødovre Centrum Arena, når Mighty Bulls får besøg af Rungsted Seier Capital. I de to første indbyrdes opgør er det blevet til én sejr til hver.

Efter fire nederlag i streg skal Tyrene tilbage på sporet igen. Det har været en række hårde kampe med tre kampe i træk på udebane og med en lang skadesliste. Cheftræner Lehtonen ser tilbage på de seneste to:

- Der var ikke noget positivt ved Herlev-kampen, men i Esbjerg så jeg spillerne have den rigtige attitude, som vi totalt missede i Herlev. Få fejl kan koste point, men efter en svær første periode kontrollerede vi pucken mere og vi skabte flere scoringschancer end Esbjerg. Men de udnyttede deres, og det gjorde vi ikke, lyder det fra cheftræneren, der sætter ord på, hvad holdet grundlæggende mangler:

- Vi skal til at score nogle flere mål – men selvfølgelig ikke på bekostning af defensiven, lyder det fra ham.

Med mange skader og stolpe ud er det hårde tider for truppen, men humøret er dog ikke helt i kulkælderen og krigerinstinktet er intakt:

- Det er selvfølgelig frustrerende, men vi skal stadig gøre vores bedste hver eneste aften, lige meget hvordan vores line up ser ud.

Rungsted har spillet mange gode kampe på det seneste og er kravlet op på andenpladsen i tabellen. De har vundet tre af de seneste fem kampe, men har også haft udfald med større nederlag til Aalborg og Esbjerg. Samtidig er fredagens opgør et gammelt sjællandsbrag, og de er ofte markant anderledes i forhold til de mere ”almindelige kampe”:

- Vi skal kort og godt være bedre end dem og tro på vores chance. Jeg håber på, at der er stor opbakning fra fansene, for det kan hjælpe os til at vinde, slutter Lehtonen, der ser frem til at være hjemme i Rødovre Centrum Arena igen fredag.

Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner en time før.

 

KAMPSPONSOR

Fredagens kampsponsor er Andersen Biler, som har rigtig stærke Black Friday tilbud med erhvervsløsninger – gule plader til sorte priser!

Man kan spare op til 33.700 kr. på udvalgte modeller. Kontakt Mads Jessen hos Andersen Biler Rødovre på mjes@andersenbiler.dk / 20 16 44 99

 

FANTILBUD

Vores nye partner, Bulls GastroPub & Sport i Rødovre Centrum, har et godt tilbud til alle Rødovre-fans:

Køb en valgfri gourmetburger med oksekød, kylling eller pulled pork til kun 119 kr.

Viser man sit Rødovre Mighty Bulls-sæsonkort og får man en lille pilsner fadøl GRATIS med.


Optakt: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital Kig forbi ReXhockeys vilde Black Friday-salg