"Så jeg kom på en idé om at vi samlet som fans/tilskuere/familie og tilhørende, kunne blive storsponsor for klubben vi elsker, for et lille beløb pr person"

Rødovre Mighty Bulls støtter af HELT naturlige årsager op om dette projekt! Klubben vil derudover gerne takke alle, som allerede har eller i fremtiden vil støtte projektet. 

Her kommer en lille update på projektet, samt lidt ord fra stifteren af projektet: 

"Hej alle Rødovre Mighty Bulls fans/følgere/familie og venner.

Vores alles klub Rødovre Mighty Bulls er som i ved i knæ.. Jeg har startet et lille projekt om at gøre os fans til storsponsor i Rødovre. Jeg synes jo at 1000 kr. for folkeaktier er rigtig mange penge for normale fans, som betaler for indgang, drikkevarer og mad i forvejen. Så jeg kom på en idé om at vi samlet som fans/tilskuere/familie og tilhørende, kunne blive storsponsor for klubben vi elsker, for et lille beløb pr person. Så min tanke var 300 kr. nu og her, for denne sæson for at få projektet i gang, og så 50 kr. pr måned i det nye år. Vi må bare sande at en klub som Rødovre Mighty Bulls, har brug for mere støtte fra os fans, hvis vi ska op i tabellen.

Vi drømmer alle om finaler og medaljer, men lige nu er det ikke der hvor vi er desværre, men hvis vi kan skabe et stort sponsorat, så gør vi i hvert fald vores. Lige nu er projektet på 70.000 kr. og tænk hvis alle betaler 50 kr. om måneden i det nye år, så har vi et FAN SPONSORAT på 140.000 kr. til RMB. Der er aftalt med klubben at for hvert 10.000 kr. der kommer i kassen, så får vi vores logo på kamptrøjerne. Lige nu er vi på 70.000 kr. det vil sige, at der var er 7 spillere der løb på isen med “Fællesskabet Rødovre Ishockey (vi løfter i flok)” logo på trøjen til kampen mod Aalborg d. 17/11.

De 7 første spillere er: 

#1 William Rørth
#11 Mads Eller
#13 Frank Gymer
#22 William Bundgaard
#41 Sebastian Bergholdt
#82 Kyle Hallbauer
#87 Marcus Almquist

Tak for alle der har støttet indtil nu, men jeg håber at vi kan få flere med. Der er 230 personer der har lagt 300 kr. tænk hvis vi kunne komme op på 1000 der betaler 300 kr. i år, så har vi altså et rigtig stort sponsorat på 300.000 nu og her, og så 50 kr. om måneden i det nye år.

Venlig hilsen THOMAS TRYLLE."


Der kan læses meget mere om projektet det deres Facebook side her.


Brandon Magee indgår permanent aftale med Esbjerg Energy GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Aalborg