Esbjerg Energy besøger Rødovre

Tirsdag tager Mighty Bulls imod Esbjerg Energy, når pucken smides til endnu et spændende Metal Liga-opgør.

Esbjergenserne har én gang tidligere været på besøg i Rødovre Centrum Arena, da de i august var forbi til en træningskamp som en del af forberedelserne til Metal Liga-sæsonen. Her kom gæsterne for to gange, men Tyrene viste stor moral og hentede begge føringer, hvilket gav en hjemmesejr på 4-3. Victor Cubars – som også scorede Rødovres mål i fredags - blev dobbelt målscorer for Rødovre i den kamp.

Tirsdagens modstander har indtil videre spillet fem ligakampe og står med syv point. To sejre, to nederlag og et nederlag i straffeslag. Deres seneste kamp endte med en 2-1-sejr i Odense. De har særligt været stærke i special teams, hvor de har præsteret godt i både over- og undertalsspillet. Faktisk har Esbjerg scoret i powerplay i samtlige fem kampe, hvorfor de naturligvis skal afholdes fra muligheden for at spille i overtal.

Mighty Bulls ligger med fire point i fem kampe og kan med en sejr derfor hente Vestjyderne i tabellen. Rødovre-drengene tabte fredag i Herning, hvor en velspillende Janis Voris ellers diskede op med mange flotte redninger. Det betyder også, at Rødovre nu ligger sidst i Metal Ligaen, men det skal dog tages med, at alle øvrige hold – undtagen tirsdagens modstander fra Esbjerg – har spillet én eller to kampe mere. En sejr tirsdag kan sende Tyrene op på en delt sjetteplads.

Der er med andre ord vigtige point på spil på tirsdag, når holdet løber på isen.

Kampstart tirsdag er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.15.

Hvis du kommer i Rødovre Centrum Arena, så husk at læse og respektere COViD-19-restriktionerne samt billetinformationen til kampen. Læs mere information herDER ER KUN ADGANG MED BILLET!

Bemærk derudover, at billetterne er unummererede, men vi opfordrer så vidt muligt til, at man sætter sig i den sektion, hvor man normalt har sæsonkort til. Har man normalt sæsonkort til en ståplads, så anbefaler vi sektion A, B, D eller L, hvor der er masser af frie siddepladser.


Rødovre Mighty Bulls går til stålet og knækker cancer Vil du være en del af klubben? Vi søger frivillige