Jeg glæder mig til at komme tilbage i arenaen og spille foran fansene

Mens det ganske danske folk har nydt påskevejret og tilhørende goder, har klubben og cheftræner Olaf Eller ikke ligget på den lade sige i påsken. Rødovre Mighty Bulls er stolte af at kunne annoncere, at den tidligere Rødovre dreng Sebastian Bergholt vender hjem til barndomsklubben.

Direktør Morten Nielsen udtaler:

”At det er lykkes os at få Sebastian Bergholt tilbage til RMB og til det projekt med flere spillere med Rødovre DNA, er vi rigtig stolte af. Vi har arbejdet hårdt på at få Bergholt hjem til denne sæson og vi er sikre på, at han bliver en gevinst overfor både de unge og etablerede spillere på holdet”.

Sebastian har, efter at spillet de første 8 år af sin seniorkarriere (2011-2019) for RMB siden været forbi Aalborg og Rungsted, inden det nu atter er blevet tid til at trække den røde trøje over hovedet. Det er altså en spiller med Rødovre DNA i blodet, der vender snuden hjem, og hans tilbagevenden markerer en vigtig milepæl for Mighty Bulls.

Defensivt er Bergholt en spiller, der kan gøre en stor forskel for Mighty Bulls. Med sin stærke fysik og aggressive spillestil kan han bidrage til at holde modstanderne fra at score, og samtidig skabe plads og muligheder i angrebet. Hans erfaring og taktiske klogskab vil også være afgørende i kampene, hvor han kan hjælpe holdet med at træffe de rigtige beslutninger i pressede situationer.

Det er ingen hemmelighed, at både klubben og holdet har større ambition for den kommende sæson, end hvad der er præsteret de seneste år. Rødovre har nu en af de mest erfarne danske Metal Liga backs på holdet og hans erfaring gør, at han vil spille en vigtig rolle i at opfylde målene for den kommende sæson for Mighty Bulls.

Bergholt udtaler selv om din tilbagevenden:

”Projektet i Rødovre er rigtig interessant og motiverer mig meget til at komme tilbage, hvor min professionelle karriere startede. Rødovre gjorde store fremskridt i sidste sæson, og det vil jeg rigtig gerne være med til at bygge videre på. Jeg er motiveret for at hjælpe holdet på bedst mulig vis med mine kvaliteter både på og uden for isen.

Jeg tror på, at Rødovre i den kommende sæson vil tage et stort skridt i den rigtige retning og fortjener som ishockeyklub, at spille med hvor det er sjovt. Mine forventninger til holdet og den kommende sæson er, at vi ikke bare skal med i slutspillet, men spille med længere oppe i tabellen.

Jeg glæder mig til at komme tilbage i arenaen og spille foran fansene. Jeg ser meget frem til at blive en del af sammenholdet i klubben”

Cheftræner Olaf Eller om Sebastian Bergholt:

”Jeg er enormt glad for at Bergholt valgte RMB. En spiller med STORT Rødovre DNA og som i særdeleshed i slutspillet viste, hvilken fantastisk han er på alle områder af banen”

Hele klubben ser frem til at byde Sebastian Bergholt velkommen tilbage til holdet og glæder sig til at se ham i aktion i den kommende sæson.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


To Rødovre drenge vender hjem fra det store kontinent mod vest Vinder af Herbert Knox sæson 2022/23