Dresler: Der skal være fuld fokus i hvert skift

Det blev ikke den ønskede sæsonstart i fredagens Metal Liga-åbningsrunde, da det blev til nederlag i Frederikshavn.

Nu har Tyrene så chancen for at slå hurtigt tilbage, når der er onsdagshockey i Rødovre Centrum Arena og modstanderen igen er Frederikshavn White Hawks.

Cheftræner Thor Dresler var naturligvis ikke tilfreds med 6-1-nederlaget, men omvendt var resultatet måske ikke et helt fair billede af kampen.

- Det er åbenlyst, at det på ingen måde er godkendt at tabe så stort. Men når det er sagt, så var resultatet ikke en præcis afspejling af kampen, fortæller han og ser på, hvad der skal forberedes til ”returopgøret”:

- Vi havde en del løse markeringer i egen zone, hvilket vi har talt igennem og trænet på at forbedre. Så det skulle gerne være rettet til, så Frederikshavn ikke får så lette mål igen. Så det korte svar på, hvad der skal være bedre, er spillet i egen zone.

Nordjydernes stærke førstekæde spillede en flot kamp fredag, og selvom der naturligvis skal holdes et vågent øje med dem, så skal man ikke glemme de resterende minutter:

- Det er rigtigt, at de har en stærk kæde i skikkelse af Bjerrum, Jensen og Bumagin, så der skal markeringerne være særligt tætte, men der er også andre kæder, der skal være fokus. Generelt har de en god bredde, så der skal være fuld fokus i hvert skift gennem alle 60 minutter.

Kampen bliver Thor Dreslers første ligakamp på hjemmebane, og det er selvfølgelig en ting, som der bliver set frem til – også selvom alt ikke er, som det plejer:

- Det er altid lidt ekstra sjovt at have debut på hjemmebane, så det skal blive sjovt at opleve - også selvom der ikke er samme tryk på, som der normalt vil være, grundet restriktionerne, der hersker. Når det er sagt, så må Morten, jeg og drengene sørge for at komme med den ekstra energi, som det gode publikum ellers plejer at komme med i Arenaen, slutter han.

Svenske Jonatan Nielsen er tilbage i kamptruppen efter en overstået karantænedag, ligesom Jesper Horsted også er klar til sin Metal Liga-debut. Maksim Popovic havde fredag fået fri til en eksamen (som ellers var planlagt i kalenderen, så det havde passet med den oprindelige hjemmekamp) og er ligeledes klar til kamp.

Kampstart onsdag er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 18.30.

Kommer du i Rødovre Centrum Arena til kampen, så husk at læse de vigtige COVID-19-informationer her.


Rødovre tog revanche mod vendelboer VIGTIG billetinformation om onsdag d. 23/09 mod Frederikshavn