Dresler: Der skal fokus på disciplinen i alle spillets aspekter

Fredag lægger Herning Blue Fox is til, når Tyrene rejser fra Vestegnen og til den jyske hede.

Den seneste weekend bød på to vidt forskellige opgør; fredag i Herlev bød på samlet set femten mål, mens det kun blev til tre søndag, da Aalborg Pirates besøgte Rødovre Centrum Arena. Begge kampe endte med et et-måls-nederlag på henholdsvis 8-7 og 2-1.

- De to kampe vi spillede henover den forgangne weekend, var to meget forskellige. Første kamp mod Herlev, var en kamp hvor vi viste, at vi kan komme tilbage, men den var også fyldt med naivitet. Vi havde som sagt en fantastisk evne til at slå tilbage, men vi skal lære, at det ikke er nødvendigt at gå efter en knockout tidligt i anden periode. Så overordnet skal vi blive bedre til at holde hovederne kolde, og vide, at vi kan spille med mere tålmodighed samtidig med, vi nok skal skabe de chancer, vi skal bruge for at vinde, fortæller cheftræner Thor Dresler og fortsætter:

- Kampen mod Aalborg skal drengene have stort cadeau for i forhold til det defensive. Vi viste også i den kamp, at vi skaber mange chancer, men desværre stod deres målmand på hovedet, så her blev det desværre ikke til de point, vi ellers gik efter.

Fredag gælder det så turen til Herning. Midtjyderne har tre sejre og to nederlag i de første fem kampe og ligger på ligaens fjerdeplads. De startede med de to nederlag, og har efterfølgende taget tre sejre i streg – senest med 4-1 på udebane i Aalborg.

- Vi skal gå til kampen som alle andre kampe, nemlig for at vinde den. At Herning er et stærkt hold, er indiskutabelt, og vi skal have stort fokus på disciplinen i alle spillets aspekter, og medbringe viden om, at vi nok skal få skabt chancer til at vinde kampen, fortæller Dresler.

Et element der indtil videre har fungeret rigtig godt har været powerplayet, hvor Mighty Bulls indtil videre har været ét af ligaens skarpeste hold. Og det er også et område, der har haft fokus fra trænerteamet:

- Jamen det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop special-teams er super vigtige for os, og dét alene kan vinde mange kampe for os. Så vi træner det en del, og jeg synes spillerne har været utroligt gode til at finde løsninger på at få tilspillet sig gode afslutninger, hvor de har været dygtige og skarpe til at udnytte dem. Spillerne er også meget bevidste om, at det som sagt er en vigtig del til at vi får succes som hold, lyder det fra Dresler, der også ser andre positive områder – og nogle, der skal forbedres:

- Jeg synes vi har været skarpe på kontraer, genpres og special-teams. Det er primært de tre dele af spillet, som har givet os vores åbne målchancer. Men vi skal blive bedre til vurdere ”risk vs. reward”, altså den risiko man løber en given situation - om den er værd at tage sammenlignet med det man eventuelt kan vinde. Udover det skal vi også forbedre os, når det kommer til at læse situationerne i vores back-checkinger, hvor vi arbejder utroligt hårdt, men ikke altid læser situationerne helt skarpt, slutter han.

Kampstart i Kvik Hockey Arena er kl. 19.30.


Udsolgt til tirsdag VIGTIG billetinformation om tirsdag d. 13/10 mod Esbjerg