Direktøren: Det har været overvældende!

Salget af Støttebilletter sluttede i går og med 4.035 solgte billetter slog det alle forhåbninger om, hvad der kunne samles ind til at fortsætte eliteishockeyen i Rødovre og gøre det uden større men.

Håbet var, at der kunne sælges 2.500 Støttebilletter, som dermed kunne fjerne den værste del af hullet i økonomien efter to tilskuerløse hjemmekampe, et aflyst slutspil og en aflyst koncert i Rødovre Hallen. Men med 4.035 solgte billetter blev alle forventninger slået godt og grundigt.

Direktør Bjørn Sørensen om Støttebilletsalget:

- Vi er meget, meget glade for den støtte, der er kommet ind til klubben her i den her svære tid, som det er for os alle. Det været overvældende både med støtten, men også alle de kommentarer og den opbakning, som vi har fået med. Fællesskabet omkring Rødovre Mighty Bulls er virkelig stort og stærkt, og vi kan bare sige ydmygt tak til alle, der har støttet op om os, fortæller han.

- Det var en meget trist formiddag den fredag, hvor vi fik af vide, at aftenens kamp mod Aalborg skulle være uden tilskuere, og det var en meget tom fornemmelse at være i arenaen til selve kampen. At billetsalget til kampen faktisk så rigtig flot ud, gjorde det bare endnu mere trist, for der er jo ikke noget bedre end en feststemt arena med en masse fans til at bakke holdet op.

- Da vi så kom længere hen og hele slutspillet blev aflyst, så fik vi – ikke bare i Rødovre, men også i alle andre klubber – en stor klump i maven. Det har været et utroligt hårdt slag for hele ishockeyen og sporten i Danmark, men det ser heldigvis ud til, at alle i Metal Ligaen klarer skærene og er klar til næste sæson, lyder det.

Med afslutningen af Støttebilletsalget lægges fokus nu fuldt over på den kommende sæson, hvor arbejdet med sponsorer, sæsonkortsalg og meget anden planlægning skal i fokus:

- Fremtiden ser stadig rigtig hård ud, selvom vi har klaret overlevelsen. Hele samfundet er præget af uvished, for hvor meget påvirkes erhvervslivet og alle sportens uundværlige sponsorer og samarbejdspartnere? Og hvornår må vi overhovedet åbne op for at kunne spille med tilskuere igen? Det er ikke til at vide lige nu, og den uvished er selvfølgelig en stor udfordring.

- Der kommer færre indtægter til sporten her i den nærmeste fremtid, særligt fra sponsordelen, og det navigerer vi naturligvis også efter i RMB i forhold til den kommende sæsons budgetter. Men vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for, at vi er bedst muligt klar til kamp, når den nye sæson en gang starter op.

- Jeg ved, at mange er begyndt at spørge til det, men det er lidt for tidligt at sige, hvordan en spillertrup kommer til at se ud i næste sæson. Den sportslige ledelse har naturligvis gang i nogle samtaler ud fra vores nye cheftræners ønsker til sammensætningen af spillertruppen og de økonomiske rammer fra bestyrelsen, men hvornår der kommer rigtig gang i den del, er ikke til at sige lige nu, slutter Bjørn Sørensen.


RANGLISTE over de længste streaks i den bedste liga: RØDOVRE fører suverænt Spillertruppen køber Støttebilletter for bødekassen