- Det næste er, at vi skal være mere kyniske

Novembers landsholdsbreak er ovre og det er igen tid til at trække i kamptrøjerne for Metal Liga-klubberne. Rødovre Mighty Bulls starter hjemme ud mod Esbjerg Energy tirsdag aften.

Studerende kommer gratis ind til kampen. Der skal blot vises gyldigt studiekort ved indgangen.

Op til pausen mødte Mighty Bulls både ligaens nummer ét og to, Aalborg og Herning, hvor der blev hentet to tiltrængte og - fortjente - point.

- Det rigtigt, at vi har spillet godt på det sidste. Vi spillet meget disciplineret og er begyndt at tro mere og mere på egne evner til at vinde kampe mod alle hold i ligaen. Vi har fået godt styr på defensiven og skaber også chancer fremad. Det næste er, at vi skal være mere kyniske, når vi så har mulighederne, lyder det fra Frederik Kaels.

Netop Kaels står foran en speciel kamp tirsdag, når han runder 100 kampe for Mighty Bulls:

- Det meget stort for mig at have spillet 100 kampe i Rødovre-trøjen. Hallen er som mit andet hjem, hvor jeg har brugt tonsvis af tid de sidste mange år. Mine første 100 kampe har betydet meget for mig, og jeg har følt, at jeg er vokset med opgaven og er blevet en etableret spiller i ligaen, fortæller han.

Det er tre uger siden, at holdet sidst tog imod Esbjerg og her blev det til 1-2-nederlag i en tæt kamp, der blev afgjort i tredje periode.

Kaels ser muligheden for en tæt kamp igen:

- Jeg tror kampen mod Esbjerg bliver med masser af fart. Det har været to tætte kampe, vi har spillet mod dem i denne sæson, hvor heldet er tippet til deres side i slutningen af kampen. Vi skal være 100% fokuserede i hele kampen, og sætte pucken ind, når vi får chancen, slutter han.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er kl. 20.15 og dørene åbner en time før.

Myndighederne har genindført coronapasset og derfor skal alle tilskuere vise gyldigt coronapas ved indgangen. Hav det klar på telefonen og kom gerne i god tid, så vi kan minimere kø ved indgangen.

Der er gratis adgang for studerende til kampen mod Esbjerg. Man skal blot møde op og vise gyldigt studiekort ved indgangen.

Har du sæsonkort, men ikke kan komme til kampen, så husk, at du nemt kan låne dit sæsonkort ud. Læs mere her.


Sundquist: Vi er klar til at gå til den Coronapasset genindført ved sportsarrangementer