- Det blev for overmodigt

Tirsdagens kamp mod SønderjyskE endte med et 5-0-nederlag. Hjemmeholdet straffede fejl i egen zone og skarpheden i den anden ende manglede også.

Magnus Sundquist var heller ikke tilfreds efter kampen:

- Vi gik ind til kampen med stor optimisme og ville fortsætte med at spille, som vi har gjort indtil videre og som har gjort os gode. Men vi blev for overmodige, og det blev vores fald i går.

- Offensivt skabte vi meget, og vi fik i perioder sat tryk på SønderjyskE, men vi agerer for naivt og overmodigt i defensiven, og så står det 3-0 til dem efter første periode.

- I anden periode spiller vi godt boxplay og Muse leverer end god indsats i målet, så vi holder stillingen. I tredje går vi ud og vil give det en chance. Det er en jævn periode frem til de sidste fem minutter og vi skaber meget frem i banen, men igen spiller vi for naivt og for optimistisk i et par situationer, som gør, at vi giver to mål mere væk, fortæller han.

- Det skal være lærepenge for både den enkelte spiller og for os som hold. Uanset hvilket hold man spiller imod, så er man som spiller nødt til at holde sig til måden, som vi spiller på og agerer derudfra. Så vi både individuelt og som hold kan gøre det godt.

- I går var der alt for mange gange, hvor vi gik væk fra vores principper, som har vi har spillet ud fra i den sidste tid, og et hold som SønderjyskE udnytter og straffer de fejl direkte, slutter han.

Nu venter der to kampe hjemme i Rødovre Centrum Arena - først på fredag mod Frederikshavn White Hawks og dernæst mod Odense Bulldogs på mandag.


Böll rykker op i truppen VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Rødovre