Refleksioner efter landsholdspausen, hvor vores unge stjerner, hele 8 spillere under 20 år, har imponeret med deres gejst.

Kære fans,

Efter en velfortjent landsholdspause er vi tilbage med friske ben og nye perspektiver. Landsholdet har leveret gode præstationer, og vores egne spillere som Marklund, Als, og Lundmark har opnået værdifuld erfaring på U20-niveau. På U18 har Bundgård, Strømstad, Bjergstad, Amondsen og den talentfulde, på RMB niveau ubeskrevne målmand Patrick Tiedjen også gjort sig bemærket.

Efter seks intense kampe på de sidste 10 dage før pausen valgte vi at bruge dagene til hård træning og en velfortjent tre-dages pause væk fra isen. Da vi vendte tilbage mandag, var alle mand klar, indtil Sebastian Bergholdt desværre pådrog sig en mindre skade på sidste træning inden kampen mod Esbjerg.

Vi startede stærkt og var tæt på en 4-0 føring, inden Esbjerg fik vind i sejlene og trods stor indsats fra vores drenge endte med en snæver 4-3 sejr. Vi må erkende, at tre meget tætte udekampe mod Herning, Vojens og Esbjerg ikke har givet os point. Samtidig ser vi, at vores hurtige ishockey skaber problemer for modstanderne, og selvom dommerkendelserne ikke altid går vores vej, er vi imponerede over gejsten og glæden hos vores unge hold med hele 8 spillere under 20 år. Vi har stor tro på en superkamp mod Aalborg i morgen.

I trænerteamet har vi overvejet forskellige elementer inden genstarten, herunder målmandskonkurrencen, back konstellationerne, bredden på holdet og hvordan vi bedst kan udnytte den samt skabe mere offensiv power og forbedre undertalsspillet.

Selvom vi ikke hentede point, har vi taget nye skridt mod vores mål. Vi ser frem til at se jer alle i morgen til kampen mod Aalborg.