Tre sejre, en vigtig sejr på 4-3 over Rungsted, og 3300 dedikerede tilskuere i Holger Danske Arena! Cheftræner Olaf Eller deler nyt om holdets præstationer, udfordringer på udebane, og spændende planer for den kommende hjemmekamp mod Frederikshavn. Trods fravær af nøglespillere kæmper holdet sig tilbage, og med jeres støtte håber vi at gøre arenaen til en uindtagelig fæstning igen! 💪🏒

Kære Mighty Bulls-fans

Siden sidste skriv har 4 hjemmekampe givet tre sejre, heriblandt bragte 3300 tilskuere i Holger Danske Arena os frem til en vigtig sejr på 4-3 over Rungsted lige inden nytår.

Desværre har vi ikke vist helt samme styrke på udebane, hvor det efter den meriterende sejr i Aalborg kun er blevet til en hæderlig kamp i Frederikshavn, dog uden point på kontoen. Det skal dog retfærdigvis siges, at de 12 fraværende spillere i Aalborg, heraf halvdelen med sygdom, ikke nødvendigvis er på 100% kapacitet ved den første kamp, de deltager i.

Friskhedsniveauet synes vi først at have nået i Odense-kampen for en uge siden, og det håber vi naturligvis, at vi kan fortsætte med. Vi er i skrivende stund på point med Frederikshavn, og med 11 grundseriekampe tilbage, heraf 6 på hjemmebane, er vi i spillertrup og trænerstab ved godt mod.

Alle er friske, og træningsiveren og commitmentet er stort. Målmandsspillet, forsvarsspillet og undertalsspillet er blevet bedre og bedre, mens det forrygende power play ikke har haft helt samme succes som tidligere på sæsonen, til trods for mange gode momenter. Vi arbejder hårdt på at finpudse overtalsspillet frem mod fredagens store hjemmekamp mod Frederikshavn.

Vi håber, at vi i fællesskab med jer dedikerede fans endnu engang kan gøre arenaen til en uindtagelig fæstning, som det så ofte har været i denne sæson.

Dbh Olaf Eller

Du købe dine billetter til kampen mod Frederikshavn her.


RØDOVRE STÆRKEST i bundgyseren GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Odense