Canadier fuldender truppen

Den sidste brik på holdkortet er faldet på plads, og vi er glade for at kunne byde canadiske Dylan Busenius velkommen til Rødovre Mighty Bulls.

Den 27-årige back kommer til Rødovre efter en sæson i Ungarn, hvor han først spillede for Fehérvár AV19 i den næstbedste østrigske række og dernæst Budapest-holdet MAC Újbuda, der spiller i den bedste slovakiske liga.

Inden han rejste til Ungarn spillede Busenius fem sæsoner i universitetsligaen Usports for University of Calgary. Før det optrådte han i den stærke canadiske juniorliga WHL.

Thor Dresler om holdets nye back:

- Dylan er en skøjtestærk og erfaren back. Han er yderst solid i det defensive, har et godt blik for spillet og så er han meget pasningssikker, hvilket blandt andet kan hjælpe os meget i såvel powerplay som i det generelle spil.

- Vi har set en del video på Dylan, og haft nogle gode snakke med ham, såvel som tidligere trænere og holdkammerater, og har derigennem også fået en god fornemmelse for, at Dylan er en yderst sympatisk og professionel fyr, som besidder gode lederegenskaber, fortæller han.

Kontrakten med Busenius er 1-årig og han trækker i trøje nummer 72.


Vedrørende fredagens træningskamp mod Herlev Eagles Svensk back til Mighty Bulls