To af de helt store svenske ishockeyklubber mødes til en testkamp i Rødovre Centrum Arena torsdag d. 1 september kl. 19:00.

Brynäs IF kommer, som tidligere meldt ud, forbi Rødovre for at møde Mighty Bulls i en testkamp lørdag d. 3. september, men allerede to dage før spiller de endnu en testkamp i arenaen.

Malmö Redhawks tager nemlig turen over Øresund for at møde Brynäs IF torsdag d. 1. september. De to klubber spiller begge i den bedste svenske liga, SHL, og mødes i testkampen som en del af deres sæsonopstart.

Cheftræner og sportslig ansvarlig for Mighty Bulls Magnus Sundquist har formidlet kontakten mellem de to hold:

- Jeg havde 2½ meget gode år i Brynäs. En fantastisk klub med dejlige mennesker og mange gode fans over hele Sverige. At Brynäs vælger at komme hertil, og spille træningskampe op til SHL starter føles rigtig godt. Jeg er personligt rigtig glad for, at vi kunne lykkes med at få dette på plads.

- Brynäs skulle i forvejen herned og besøge os, og de planlægger at være her nogle dage som en del af deres opstart. De havde så også planer om at mødes med Malmö, og vi tænkte, at det kunne være sjovt og anderledes, hvis de i stedet spillede kampen her i Rødovre.

- Selvom det kun er en testkamp, så er det lidt et scoop at have to SHL-hold på besøg til at mødes i Danmark. Det kan godt blive en rigtig sjov oplevelse at se to hold fra det niveau på isen, så vi håber selvfølgelig på, at det kan trække lidt ishockeyfans fra både Rødovre og resten af Københavnsområdet til.

- Samtidig er det også en mulighed for dem til at kunne promovere SHL en lille smule i Danmark. Der er jo ikke så langt til Sverige, og der er en masse fede kampe og dygtige spillere, som helt sikkert er værd at opleve, hvis man en gang i mellem tager turen over broen, fortæller Sundquist.

Begge hold har i øvrigt et dansk isæt i spillertruppen, hvor Brynäs har forward Nick Olesen, mens Malmö har tre danske backs; Matias Lassen, med Rødovre baggrund, samt brødreparret Oliver og Marcus Lauridsen. Sidst Malmø gæstede Danmark var det også i Rødovre Centrum Arena hvor de i 2019 deltog i Hockey Stars.

Kampen spilles torsdag d. 1. september kl. 19.00 i Rødovre Centrum

Der vil være gratis adgang.


Kampprogram - Metal Ligaen 2022/23 Fysisk stærk back til Rødovre