Succesen med en sejr i Aalborg skulle denne eftermiddag følges op hjemme i vores trygge Holger Danske Arena. Åbningsperioden mod et Aalborghold der viste tænder og tempo fra første face-off. Efter 3 minutter kom Rødovre i overtal og det var lige ved at give åbningskassen i flere omgange, men gæsterne klarede den og med en scoring fem minutter før pause var de oppe med en enkelt. En første periode hvor det meste spil foregik foran en storspillende William Rørth.

Anden periode var mere moderat med afslutningerne end første, men rigere på fysisk fight. Der blev tacklet igennem fra alle sider når det var muligt, men scoringer kom der ingen af og efter de først fyrre minutter var gæsternes scoring stadig den eneste på boardet. Selvom tyrene var kommet længere frem på isen, manglede vi lige en pind.

To minutter inde i tredje periode bragte gæsterne sig to op, og efterfølgende var spillet præget af denne scoring. Gæsterne tilbragte megen tid med at holde pucken i egne rækker hvilket gjorde det svært for tyrene at spille fremadrettet. Med et par minutter igen endnu en scoring til udeholdet, og da tyrene trak keeperen ud i slutminuttet udnyttede Aalborg dette til at score deres fjerde og sidste mål i tom kasse.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls Billetter til kvartfinalerne i Rødovre genstartes totalt.