Amerikansk center til Rødovre

Vi kan med stor glæde byde velkommen til amerikanske Brady Vail, der tager hul på sin første sæson i Europa hos Mighty Bulls.

Den 27-årige center har erfaring fra 49 AHL- og knap 350 ECHL-kampe og blev i 2012 draftet i fjerde runde af Montreal Canadiens.

Vail spillede ikke på kontrakt i sidste sæson grundet coronaen, men han har trænet og holdt sig i gang, ligesom han også har coachet en smule. De to sæsoner før løb han på isen for Cincinnati Cyclones i ECHL, mens var også et smut forbi AHL for Rochester Americans på lån.

Han har også tidligere været forbi Rochester i 2016/17, hvor han i en kort periode var holdkammerat med Mighty Bulls-målmand John Muse. Som junior er han skolet i den stærke canadiske juniorliga OHL.

Cheftræner Thor Dresler om Brady Vail:

- Brady er en meget intelligent center, der har sine forcer i at sætte sine holdkammerater i scene, men også kan selv afslutte, når det behøves.

- Han har en god størrelse, som han bruger meget til at beskytte pucken, og så har han en god evne til at justere sit tempo, trække “halvanden mand på sig”, for så at finde en åben holdkammerat. Så kort sagt, en klog og teknisk dygtig spiller.

- Han er meget ansvarlig og har en stor passion og et drive for at få succes. Naturligvis alle ting, som vi har brug for til at få forstærket kulturen her. Han har trænet seriøst gennem hele året, selvom han ikke har været på kontrakt, så han er klar til at starte sin europæiske karriere i Rødovre, og jeg kan mærke på ham, at han glæder sig rigtig meget til at komme i gang og være med til at gøre en forskel og bidrage til holdet, fortæller Dresler.

Kontrakten med Brady Vail gælder for den kommende sæson og er betinget af godkendelse i DIU´s licensudvalg.


Aalborg-talent til Rødovre Information til sæsonkortholdere vedr. kompensationer