2020’s første kamp

Mighty Bulls tager hul på 2020 med en tur til den fynske hovedstad, hvor Odense Bulldogs byder velkommen til eftermiddagshockey.

Vi er trådt ind i et nyt år og et nyt årti. Dermed skal der findes ny energi frem, for afslutningen på 2019 må siges ikke at være godkendt trods en enkelt flot sejr over topholdet fra Aalborg.

Det er i det hele taget to hold, som ikke har haft den bedste december måned, der mødes. Fynboerne har ikke fået point siden d. 22. oktober mod Herlev, men vil helt sikkert lugte blod nu, hvor Tyrenes seneste resultater heller ikke har været gode. Så selvom der er 25 points forskel i tabellen mellem de to hold, så kan der ikke køres på 80% eller det der ligner. Der skal fuld damp på maskineriet i alle 60 minutter.

Motivationen for Tyrene bør dog heller ikke være en udfordring. Nederlagene mellem jul og nytår skal revancheres og med pladsen som oversidder i første runde i januar, der blev spillet fredag, er energiniveauet efter et tæt december-program formegentlig højere end hos hjemmeholdet, der tabte med 3-2 fredag aften i Esbjerg.

Sæsonens tre første opgør mod Odense har været relativt tætte, selvom Rødovre har taget otte ud af ni point. Først 3-2 efter overtid, dernæst 3-1 på udebane og 4-3 i det seneste opgør.

Lasse Mortensen fik matchstraf i Herlev efter lidt tumult på isen, men efter et nærmere eftersyn fra DIU’s disciplinærudvalg, har man valgt at ophæve denne samt to matchstraffe til Herlev-spillere. Mortensen er derfor klar til at spille til søndagskampen.

Kampstart i VinMedKant Arena er kl. 15.00.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls Rødovre- og Herlev-spillere slipper for karantæne efter videogennemsyn