Vil du være en del af fællesskabet? Vi søger frivillige

Rødovre Mighty Bulls søger løbende frivillige til at udvide vores teams af uundværlige ildsjæle.

Som frivillig i Rødovre Mighty Bulls får du mad og drikke til kampene, frivilligkort (sæsonkort som kan bruges både når du er på vagt og når du har fri), gæstekort som kan lånes ud til venner, mulighed for at komme med på en årlig bustur til en udekamp, invitation til frivilligfest samt en masse oplevelser og nye bekendtskaber.

Vi søger frivillige til mange forskellige områder, men særligt til følgende lige nu:

Barer: I barerne søger vi frivillige til udskænkning af øl og sodavand samt til at modtage betaling fra tilskuerne. Man møder op omkring 1 time og et kvarter før kampstart og alt efter hvilken bar man står i, lukker baren, når kampen slutter eller ca. en ½-1 time efter kampen.

Fanshop: I vores Fanshop sælger vi merchandise og sæsonkort, så opgaverne går ud på at servicere kunder samt sørge for, at shoppen ser pæn ud med priser på de forskellige varer, mv. Mødetid er lidt over en time før kampstart.

Indgangen: Vi søger frivillige, som kan hjælpe med at scanne billetter og sæsonkort samt sidde i kassen og tage imod betaling for billetter. Mødetiden er omkring halvanden time før kampstart.

Vagt- og servicepersonale: Vores frivillige vagter og servicefolk møder ind omkring en time før kampstart. Opgaverne består i at vise tilskuerne til deres pladser, visitere i indgangen, holde eventuelle gratister ude samt holde opsyn og have overblik til at løse eventuelle problemer. De fleste af vores vagter har uddannelse og gode kurser i rygsækken, og er en god støtte til nye hjælpere.

Flex-team: Udover de konkrete teams, så har vi en gruppe af frivillige, som kan dække alle poster i de forskellige teams og som dermed kan indgå i mange forskellige opgaver. Den ene kamp har man måske en barvagt og til den næste står man i indgangen eller i boksen.

Det forventes ikke, at man kan komme til hver eneste kamp, så vagtplaner koordineres internt i de forskellige teams.

Er du interesseret i at blive frivillig, eller vil du bare høre mere omkring det, så kontakt frivilligkoordinator Jesper Dyrby på dyrbyjesper@gmail.com eller 25 43 25 53.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Tre kampe i denne uge: Først en tur til Vojens Flere Rødovre-spillere på U-landsholdene