Vigtige point på spil mod Frederikshavn

Fredag får Rødovre Mighty Bulls gæster fra Nordjylland, når Frederikshavn White Hawks tager den lange tur ned gennem Jylland og derefter østpå til Vestegnen.

Det er fjerde opgør mellem de to hold i denne sæson, hvor Mighty Bulls har vundet én og White Hawks to kampe.

Gæsterne har vundet tre af deres seneste fem kampe og også snuppet et enkelt point i et straffeslagsnederlag til SønderjyskE. Senest vandt høgene over Herlev Eagles på hjemmebane med en sikker 6-1-afklapsning. De ligger seks’er i Metal Ligaen, men kan nå at kravle en plads eller to op inden grundspillet slutter.

Tyrene er fortsat på ottendepladsen med seks point ned til Odense Bulldogs på niendepladsen. Der er ni point tilbage at spille om for begge, så med holdet skal bruge en sejr for at sikre slutspilsbilletten.

Den seneste kamp mod SønderjyskE startede ud i et rigtig højt tempo, som fortsatte i store dele af kampen. Der var gode tilbud i begge ender, men skarpheden manglede hos Tyrene, der kun fik nettet en enkelt gang – Marco Illemann scorede sit andet sæsonmål i powerplay. Til gengæld fik gæsterne for let spil i et par situationer samt en stor chance ud af det blå, da pucken uheldigvis ramte en linjedommer, som de udnyttede kynisk.

Den kølighed som holdet havde i søndagens match i Herning skal genfindes, og skal arbejdsindsatsen og tempoet igen ligge på et højt niveau. Frederikshavnerne må ikke få plads.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er kl. 19.00.

Kampen streames ikke, da Tv2 Sport sender HockeyNight med Esbjerg Energy mod Herning Blue Fox.


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Frederikshavn VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-SønderjyskE