Vedrørende fredagens træningskamp mod Herlev Eagles

På fredag løber Tyrene på isen til sæsonens første træningskamp, hvor Herlev Eagles kommer på besøg.

Grundet myndighedernes COVID-19-restriktioner tillades kun 500 personer i Rødovre Centrum Arena – dette inklusive spillere, trænere, dommere, officials, ledere og personale.

De resterende billetter – som forventes at være lidt over 350 – prioriteres til sæsonkortholdere og sponsorer.

Der kommer information i morgen om de endelige retningslinjer samt praktisk information, så snart vi har fået det sidste fra DIU og myndighederne samt den endelige liste over spillere, trænere, personale, mv. Det er naturligvis prioriteten af få så mange billetter som muligt til sæsonkortholdere og sponsorer.

Kampen bliver lagt op som et arrangement i vores billetsystem, hvor sæsonkortholdere og sponsorer kan trække billet (gratis). For adgang til kampen skal en billet benyttes, sæsonkortet er ikke nok.

Skulle der mod forventning være billetter tilbage, vil disse blive sat online for alle.

Der vil desværre ikke være udebaneafsnit til kampen. Dette er efter aftale med Herlev Eagles og gælder også omvendt til træningskampen i Herlev.

Vi forventer, at den sidste information er på plads i morgen ved middagstid samt at billetter vil kunne trækkes fra i morgen eftermiddag.

Kampen vil blive streamet live, så alle vil kunne følge den.

Vi håber naturligvis på forståelse fra alle. Vi er nødt til at følge myndighedernes vejledninger og restriktioner og vil gøre vores bedste indtil disse ændres.


Vigtig information samt billetinformation til fredag Canadier fuldender truppen