Vedr. billetfrigivelsen til kampen fredag

I går aftes blev billetter til kampen på fredag mod Herlev Eagles sat fri, og dette skabte problemer for vores billetsystem, da rigtig mange sæsonkortholdere ønskede at trække en billet.

Der var så stort pres på systemet, at det kl. 19.00 gik ned og var nede i cirka 5 minutter inden de første kunne trække billet.

Herefter var der billetter fri i 57 sekunder inden der var udsolgt af de cirka 160 sæsonkortbilletter. Omkring halvdelen af de 40 Dansk Metal-billetter blev også trukket i disse minutter.

Vi har kunnet se på flere kommentarer, at nogle har lagt billetter i ”kurven” og efterfølgende er blevet afvist, når man har klikket videre. Det er sket, da flere har lagt billetter i kurven samtidig indenfor få sekunder, mens der var meget få billetter tilbage, og så har systemet ikke kunnet følge med og fjerne muligheden for at lægge billetter i kurven. Det vil egentlig også ske normalt, når der er lige ved at blive udsolgt, men i stedet for at meget få har oplevet det, så er det desværre sket for mange, da systemet ikke har kunnet følge med grundet presset.

Vi har naturligvis haft en god snak med vores billetsystemudbyder Venue Manager her til formiddag, og deres tekniker fik meddelelse fra systemet i går aftes og løste problemet, ligesom de har lovet os, at de fremover skruer op for serverkapaciteten, så vi forhåbentlig ikke havner i problem igen.

Det er selvfølgelig dejligt med så stor interesse for kampene, og vi er kede af at skuffe mange fans hver eneste kamp, men vi er nødsaget til at følge myndighedernes restriktioner og maksimalt lukke 375 tilskuere. Vi forstår selvfølgelig også godt frustrationen over nedbruddet for billetsystemet, men det skulle som skrevet meget gerne være løst nu.

Vi håber, at vi igen snart kan få lov til at se jer alle sammen igen, for vi savner opbakningen fra lægterne.

Skulle der være flere billetter tilbage fra Dansk Metal-billetterne, mv., så sættes de fri i morgen (torsdag) kl. 19.00.


Matthias Asperup fritstillet Esbjerg-danskerne førte an i sikker hjemmesejr