Vail: Alle mand er klar til at kæmpe

Efter den flotte præstation fredag, hvor Frederikshavn blev sendt hjem med et 3-0-nederlag, skal Mighty Bulls forsøge at gøre det samme, når gæsterne fra Odense Bulldogs kommer på besøg. Rødovre har været godt kørende på egen is på det sidste, og vundet de tre seneste hjemmekampe.

Tyrene kan med en sejr mandag begynde at kigge mere op ad i tabellen hvor Rungsted og Odense ligger, så der er alt mulig grund til at tage familien med og komme ud og støtte Tyrene på isen.

Brady Vail har scoret i de tre seneste hjemmekampe og har tro på, at holdet kan tage de seneste kampes præstationer videre til næste niveau:

- Vi har nogle vigtige kampe her i den kommende tid, hvor vi har brug så mange point som muligt. Jeg er sikker på, at alle på holdet ved, hvor vigtig den næste tid er, og at alle mand er klar kæmpe en vis del ud af bukserne hver eneste aften, fortæller han og fortsætter:

- Som hold føler vi ikke, at vi er et hold, som bør ligge, der hvor vi gør, og det har vi på det sidste også bevist. Vores kæde-kombinationer er begyndt at fungere, og vi er begyndt at finde hinanden langt bedre. Vi er startet med at fokusere på spillet på egen banehalvdel, hvilket, jeg mener, har været med til at give os de ekstra point offensivt.

Sejrene og de ekstra point er naturligt nok med til at give noget selvtillid, og den skal ikke bare udnyttes i morgen, men også i de kommende udekampe:

- Det har været dejligt at vinde de tre sidste hjemmekampe foran vores egne fans, de giver os virkelig meget energi og tro på tingene.

- Men hvis vi skal kravle længere op i tabellen, kræver det, at vi også begynder at få point på udebane, hvilket jeg tror sker inden længe. Vi er ikke et hold som kommer til at score 5-6 mål hver kamp, men hvis vi kan holde vores modstandere nede på 1-2 mål, så giver vi os selv muligheden for at vinde hver eneste aften, lyder det fra den amerikanske forward.

Kampstart i Rødovre Centrum Arena er kl. 19.00, hvor dørene åbnes kl. 18.00.

Myndighederne har genindført coronapasset og derfor skal alle tilskuere vise gyldigt coronapas ved indgangen. Hav det klar på telefonen og kom gerne i god tid, så vi kan minimere kø ved indgangen.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og ikke kan komme til kampen, kan du låne det ud til ven. Læs mere her.


Rødovre leverede comeback mod Odense og vandt VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Frederikshavn