Tyrene besøger Final4-vinderne

Efter tre hårde kampe på seks dage har Mighty Bulls kunnet hvile benene i den seneste uge. Metal Ligaen har ligget stille siden i tirsdags, da Metal Final4 blev afviklet i Gigantium i weekenden.

Her kunne holdets næste modstander fra Sønderjyske tage pokaltitlen med hjem efter sejr over Rungsted i semifinalen og lokalrivalerne fra Esbjerg i finalen. Sønderjyderne har generelt spillet et flot 2021 og har kun forladt isen uden point to gange. De sejrede også sidste søndag, da Tyrene var på besøg i Vojens.

Men det hårde program med mange ligakampe og Final4 oven i kan dog også sætte sine spor i benene, så Thor Dreslers mandskab skal ud og drage fordel af de friske ben og den fornyede energi med sejren for en uge siden.

Der blev nemlig tanket selvtillid efter tilbagevenden fra corona-pausen med en stødt stigende formkurve i de tre kampe. I første kamp mod Rungsted så holdet tydeligt rustne ud, mens spillet blev markant bedre allerede to dage efter i udekampen mod netop SønderjyskE og tredje gang blev det til sejr hjemme over ellers meget formstærke Esbjerg. Nu skal der bygges videre på formkurven!

Kampstart i Frøs Arena er kl. 19.00.


STREAM: SønderjyskE-Rødovre Mighty Bulls Beaudry ny back i Rødovre