Tre unge forwards forlænger

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere tre spillere mere til den kommende sæsons spillertrup.

De tre unge forwards Jesper Horsted, Frederik Kaels og Oliver Reuter har alle sat underskrifter på kontrakter for den kommende sæson. Horsted og Kaels er begge årgang 2000, mens Reuter er årgang 1999.

Jesper Horsted var ny mand i Rødovre-trøjen i sidste sæson, da han skiftede fra Gentofte Stars (1. division). Horsted, der har fået sin ishockeyopdragelse i Hvidovre, har taget sit skridt op til Metal Ligaen med en god arbejdsindsats og indstilling, og er klar til at bygge videre på udviklingen i sin anden Metal Liga-sæson.

Frederik Kaels var officielt ikke en del af Mighty Bulls-truppen i sidste sæson, men spillede sig ind som fast mand i forward-kæderne allerede tidligt i efteråret. Med hårdt arbejde og en god moral tog han ligeledes gode skridt i udviklingen, som kvitteres med en fast plads i førsteholdstruppen.

Oliver Reuter er trods de 22 år klar til sin sjette Metal Liga-sæson og har allerede rundet 200 kampe i ligaen. Han er oprindeligt Rødovre-dreng og skiftede hjem til Mighty Bulls op til sidste sæson efter at have høstet Metal Liga-erfaring i Gentofte, Hvidovre og Herlev. Reuter var plaget af lidt skader i løbet af sæsonen, men sluttede fit-for-fight og er klar til en ny sæson.

Vi ser frem til at arbejde videre med alle tre spillere og udvikle dem yderligere i Rødovre-trøjen.


To forlængelser på plads Popovic og Povlsen fortsætter i Rødovre