Tyrene skal spille deres 5. træningskamp i weekenden

Lørdag d. 27. får Rødovre Mighty Bulls igen svensk besøg, denne gang af Tingsryds AIF.

Rødovre Mighty Bulls’ helt egen træner Magnus Sundquist har tidligere været træner for Tingsryds AIF. Vi har derfor taget en snak med Magnus omkring lørdagskampen.

Hvilke forventninger har du til kampen på lørdag og har du nogen kommentarer til forrige kamp mod Västervik?

- Jeg forventer en hård kamp, mod et hold der er lige så godt som Västervik. Kampen mod Västervik var ikke en 0-6 kamp. Vi vandt for eksempel tiden i angrebszonen i forhold til deres tid i vores zone og det er meget godt.

MEN…Västervik var bedre foran begge mål, mere aggressive og ville ind foran mål mere end os. Dette + at de vandt flere af de mand til mand situationer der var på banen, gjorde at de havde mere af det der afgør hockeykampene i dag og de vandt fortjent. De havde arbejdet og viljen til at komme foran mål og styrken vandt mand til mand situationerne.

Ser du frem til at i skal spille mod din gamle ishockey klub?

- Ja, det bliver meget sjovt, fordi jeg kender alle i organisationen og de materielle mænd. Der er ikke mange spillere tilbage fra min tid. Men samtidigt kender jeg træneren Frederik Glæder rigtig godt, da det var ham der tog mig til Modo, da han var sportschef på daværende tidspunkt.

Hvad tænker du at I skal arbejde sammen på som hold fremadrettet?

- Jeg ser en stor forskel i spillet med pucken i forhold til sidste sæson og en større beslutsomhed. Det er meget bedre og det er bevist, da vi vinder tid med pucken i angrebszonen mod et hold som Västervik. 

MEN vi skal også forstå, at hvis man vil vinde de tætte kampe, er man nødt til at være desperat for at skyde pucken på mål, ikke søge den perfekte aflevering, men gå direkte på målet. Viljen til at tage skuddet foran målet, specielt når der er skud fra backerne.

Derudover skal der være vilje til at vinde de løse pucke på banen blive bedre. Disse ting skal sidde i rygraden på dette niveau. Så håber jeg at se et bedre Power Play og Box Play, da vi i denne uge begynder at træne det mere.

Lørdagskampen foregår på Rødovre Centrum Arena med kampstart kl. 14.00, dørene åbner én time før. Husk der er gratis adgang for alle til kampen.

 


Brynäs IF vs. Malmö Redhawks Optakt til weekendens træningskampe - Interview med Mikkel Jensen