Sundquist: Vi skal gøre alt, hvad vi kan

Det nye år startede med en meget tiltrængt udebanesejr, men siden har to store nederlag fulgt efter.

Med 10 dages kamppause fra den seneste kamp og frem til opgøret på onsdag i SønderjyskE, så har der været mulighed for at arbejde med tingene i spillertruppen.

Magnus Sundquist om den seneste uges tid:

- Efter en god sejr i Esbjerg har vi tabt to kampe på, at ydmygheden omkring opgaverne og situationen har været alt for dårlig.

- Det er overhovedet ikke acceptabelt, den måde, som vi har ageret i egen zone. Der har vi ikke respekteret opgaverne og spillet situationerne færdigt i egen zone. Der har været alt for meget fokus på angreb og offensive tanker, inden det defensive er afsluttet – og det koster.

- Nu har vi på en alvorlig måde fået gået igennem, hvad vi som hold skal forlange af hinanden fremover.

Det ser svært ud at nå en slutspilsplads, men der er stadig kampe og point at spille om for alle hold – og det er vigtigt for Sundquist ikke at smide håndklædet i ringen. For muligheden er der, selvom den er blevet mere spinkel:

- Jeg kan forstå, hvis nogle mener, at det er bedre at lægge denne sæson bag os og rette blikket fremad mod næste år og den plan vi har med de næste 2-3 år. Men vi er alle enige om, at vi skal gøre alt, hvad vi kan, til det sidste. Vi har set, hvor gode vi kan være, men det gælder om at have det rette fokus, hver gang man entrerer isen.

- Selvom det er op ad bakke, så må vi spillere og trænere ikke give op på nogen måde. Vi er de sidste, der må det. Det er et ansvar, vi har for vores fans, sponsorer, ligaen og alle andre. Det er også et signal, som vi bygger på og arbejder videre på med henblik på fremtiden.

Ved holdets sidste kamp i Odense manglede både John Muse og William Rørth, hvilket gav ”fuldtidsdebut” til unge Jonatan Hintze. Efterfølgende er han desværre også blevet tilføjet til skadeslisten:

- Målmandssituationen ser sådan ud, at vi har både Muse, Rørth og Hintze ude med skader på ubestemt tid. Og en U20-måmand i corona-karantæne. Så vi har fire målmand, der er utilgængelige lige nu – jeg har aldrig i min tid som træner eller spiller været med til noget lignende.

- Nu forsøger vi at løse situationen, for tre målmand ude på ubestemt tid går selvfølgelig ikke. Vi må se, hvad de næste dage bringer, men alle i klubben arbejder på at løse det, slutter Sundquist.

Holdets næste kampe er på onsdag på udebane i SønderjyskE samt fredag hjemme i Rødovre Centrum Arena mod Rungsted.


Ny målmand til RMB 1500 SIDDENDE TILSKUERE til ishockey fra søndag eftermiddag