Rübenach rykker fast op i spillertruppen

Rødovre Mighty Bulls er glade for at kunne præsentere en 2-årig aftale med forward Christopher Rübenach.

21-årige Rübenach har de seneste måneder spillet og trænet fast med Mighty Bulls, og det er også blevet til tolv kampe med flotte ni point i den forgangne sæson. Senest to scoringer i sæsonens sidste kamp.

Christopher Rübenach om aftalen:

- Jeg synes, at det har været en god oplevelse at være med den sidste halvdel af sæsonen og den næste sæson bliver et spændende år. Det er her i Rødovre, at jeg synes, at jeg kan udvikle mig mest og jeg føler, at trænerne tror på mig.

- Jeg tror på, at jeg kan få en god udvikling hos Magnus i de næste to år, så jeg kan nå det næste niveau i min ishockeykarriere, og at vi kan følge planen om at rykke os frem med holdet trin for trin, fortæller han.

Cheftræner Magnus Sundquist er glad for at have fået papir på den unge forward og særligt, at aftalen er 2-årig:

- Det er glædeligt at vide, at Christopher er klar for os i de næste to sæsoner. Der var selvfølgelig ikke nogen tvivl om, at jeg ville have ham med videre fremover. Efter han i december kom hjem fra USA og derefter var ude med en skade, har han den seneste tid vist, at han allerede nu er klar til at spille på det her niveau.

- I og med han nu har valgt en 2-årig aftale med Rødovre, viser det også, at han ikke har travlt med at komme videre til udlandet allerede nu. Hvis han forsætter med at vise vilje og med at træne godt i de kommende sæsoner, så kommer han til at tage yderligere skridt frem og vil sikkert en dag kunne fortsætte sin karriere i udlandet.

- Planen er, at han skal komme til at spille sit spil og være én af de ledende spillere i vores offensiv. Så er det for ham, som for alle andre, at han skal udnytte den tillid han får, og det er jeg ikke i tvivl om, at han gør, fortæller han.

Rübenach skal nu slutte sæsonen af sammen med RSIK’s U20 og 1. divisionshold, som han sideløbende med kampene for Mighty Bulls har spillet med på.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos Danmarks Ishockey Union.


Sæsonafslutning og -optakt for sæsonkortholdere og sponsorer BILLETTERNE TIL ISHOCKEYFESTERNE MOD FINLAND TIL SALG