Rødovre tog revanche mod vendelboer

Tyrene leverede en flot præstation onsdag aften, hvor Rødovre Centrum Arena for første gang i denne sæson i Metal Ligaen dannede rammen for en kamp.

Efter det store nederlag i fredags i Frederikshavn slog Rødovre igen på hjemmebane og vandt med sikre 6-3 efter en stærk anden periode. Benjamin Mauritzen spillede en stor kamp med fem point – heraf ét mål - og Oliver Kjær leverede fire point - heraf også et mål. Hele holdet spillede dog en glimrende kamp og med flere flotte aktioner fra William Rørth i målet.

Rødovre fik en ganske stærk første periode med god energi og fart. Tyrene fik scoret en enkelt gang mere end gæsterne, og scoringerne var signeret Phillip Schultz og Benjamin Mauritzen – begge to i powerplay.

I anden periode skete der store ting og sager for hjemmeholdet. Inden for seks minutter øgede Rødovre til 5-1 ved Oliver Kjær, Dylan Busenius og Nicklas Carlsen. Kjær i powerplay, Busenius kort efter udløb af endnu et overtal, mens Nicklas Carlsen var manden bag femte scoring, da han i undertal strøg ned og lagde pucken ind langs isen på Mathias Seldrup i gæsternes mål.

En ganske imponerende præstation af Thor Dreslers tropper, der viste stort overskud, men praktisk talt havde scoret fire ud af fem mål i powerplay. I den anden ende brillerede William Rørth i flere omgange, og den unge keeper viste dermed store prøver på sit talent.

Frederikshavn reducerede til 5-2 med fire og et halvt minut til pause. Det var Alexander Bumagin, der i samarbejde med førstekæden ekspederede pucken ind i netmaskerne.

I matchens sidste periode øgede Magnus Carlsen, inden Radim Piroutek leverede aftenens sidste scoring. Rødovre vandt dermed med tre overskydende mål og viste stor effektivitet i overtal. En flot sejr af tyrene, der i aften spillede i de nye, sorte udebanetrøjer foran i alt 365 tilskuere.

Næste kamp for Rødovre i Metal Ligaen er fredag den 2. oktober ude mod Herlev Eagles.

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks 6-3 (2-1, 3-1, 1-1)
04:22 0-1 Lucas Andersen (Krag Christensen)
07:05 1-1 Phillip Schultz (Mauritzen, Kjær) (PP1)
14:39 2-1 Benjamin Mauritzen (Schultz, Kjær) (PP1)
26:28 3-1 Oliver Kjær (Busenius, Mauritzen) (PP1)
28:41 4-1 Dylan Busenius (Kjær, Mauritzen)
32:24 5-1 Nicklas Carlsen (Povlsen, Sass) (SH1)
35:31 5-2 Alexander Bumagin (Jensen, Bjerrum)
50:12 6-2 Magnus Carlsen (Mauritzen)
58:54 6-3 Radim Piroutek (Beukeboom, T. Søndergaard)
Udvisninger: RMB 4x2min, 1 x 5+20min - FWH 6x2min
Skudstatistik: 29 – 31 (11-6, 10-11, 8-12)
Tilskuere: 365


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Frederikshavn Dresler: Der skal være fuld fokus i hvert skift