Rødovre tabte til piraterne

De 375 tilskuere til søndagens opgør i Rødovre Centrum Arena fik en tæt affære med kun tre scoringer. To af dem tilfaldt gæsterne.

Første periode var ganske tæt med chancer i begge ender. Steffen Klarskov Nielsen bragte tyrene foran efter ni minutter, og Martin Lefebvre udlignede på Janis Voris et par minutter senere. Rødovre var dog godt med i hele perioden mod sidste års grundpilsvindere.

I anden periode stod der Aalborg på alt. Gæsterne kørte rundt med hjemmeholdet, og Kirill Kabanov var manden bag scoringen til 1-2 efter kun tre minutter. Janis Voris reddede Rødovre i flere omgange, da holdkammeraterne ikke havde styr på gæsterne i løbet af de midterste 20 minutter.

Rødovre fandt melodien igen i tredje periode, hvor der blev produceret flere gode chancer. Piraterne havde dog stadig deres muligheder, og Janis Voris fortsatte sit storspil i målet.

Den lettiske målmand blev hevet ud til erstatning for en markspiller to minutter før tid, men satsningen og en timeout hjalp ikke. Aalborg skøjtede den smalle etmålssejr i hus og kunne rejse hjem med alle tre point i bagagen.

Cheftræner Thor Dresler og tropper led dermed sæsonens første nederlag på egen is i Metal Ligaen efter første kamp i arenaen var endt med sejr over Frederikshavn.

Rødovre Mighty Bulls’ næste kamp er på fredag den 9. oktober ude mod Herning Blue Fox.

Rødovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates 1-2 (1-1, 0-1, 0-0)
08:58 1-0 Steffen Klarskov Nielsen (Nielsen, Asperup)
11:25 1-1 Martin Lefebvre (Brinkman Andersen)
23:12 1-2 Kirill Kabanov (Sørensen) pp1
Udvisninger: RMB 2x2 min., AP 5x2 min.
Skud: 24-31 (4-8, 5-17, 15-6)