Vi skal fortsat stille krav til hinandens præstationer

Rødovre Mighty Bulls tager i morgen imod SønderjyskE i Rødovre Centrum Arena, efter en kort landsholdpause. Inden kampen sætter cheftræner Magnus Sundquist lidt ord på situationen.

Hvorledes er landsholdspausen blevet brugt?

- Jeg håber landsholdspausen kom på et godt tidspunkt, selv om vi spillede rimelig godt den seneste tid. Spillet den seneste tid burde have givet flere sejre, men sådan er hockey på dette niveau.

- Det var godt med nogle dages hvile for mange, men specielt for dem som har haft meget istid. Det gælder sig både de etableret spillere, samt de unge som både har kampe for RMB og RSIK.

- Vi havde to dage fri og derefter nogle hårde sen-træninger. De seneste dage med lidt mere tempo og igen gennemgå de ting, som vi mener der skal mere fokus på fremover.

Rødovre Mighty Bulls har desværre tabt de to første kampe mod SønderjyskE, med cifrene 2-5 til jydernes favør. Hvad bliver det for en kamp vi kan opleve i morgen?

- Kampen i morgen bliver selvfølgelig en hård kamp, som alle de andre kampe vi spiller denne sæson. Det er altid sjovt at møde SønderjyskE, som er et godt hold med mange gode spillere.

- Vi skal fortsat stille krav til hinandens præstationer og være mere ydmyge for ting, når vi er på isen. Det og kombinationen i at ”tør spille hockey”, samt være omhyggelig med pucken og udfordre på de rette tidspunkter.

En kort melding på skader i truppen?

- Heldigvis er der ikke meget at berette om. Thunbo og Pison har lidt skadesproblemer, men ellers er alle spillere tilgængelige til kampen i morgen.

Sæsonkortfordele til kampen:
Husk at sæsonkortholdere kan trække én billet gratis via. app eller via link.
Husk at være logget ind, samt at billetten først konverteres til 0 kr. når billetten er i kurven.

Spisning:
Derudover lukker tilmelding for spisning i Sportcaféen kl. 17:00 i dag mandag. Vi byder på følgende menu: Flæskesteg med sprøde svær, hvide kartofler, brun sauce og rødkål.

Det er muligt at ankomme fra kl. 17.45 og spise frem til kampstart kl. 19:00.
Voksenbillet er inkl. en flaske øl eller sodavand 100 kr.
Børnebillet er inkl. et glas sodavand 50 kr.

Sportscaféen ligger på 1. sal i Rødovre Hallen lige op ad Rødovre Centrum Arena og drives af World Cup Hallen, der også leverer mad til Rødovre Mighty Bulls’ VIP Lounge ved kampene.

BEMÆRK: EN BILLET KØBT TIL SPISNING GIVER IKKE ADGANG TIL ISHOCKEYKAMPEN. Du kan tilmelde dig spisning via. link.

Kampen starter kl. 19:00 i Rødovre Centrum Arena og kan streames på TV2 Play.


RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA RØDOVRE - SØNDERJYSKE HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Herlev-Rødovre