Regnskabet mod Esbjerg kan udlignes

Mighty Bulls startede weekenden med et nederlag til Metal Liga-duksene fra Rungsted, men får chancen for at rette op, når holdet søndag kører til Esbjerg.

Der var fornuftige takter i fredagens kamp trods nederlaget, da arbejdsindsats og fighten var til stede, men desværre lykkedes det ikke at skabe nok chancer og udnytte dem, som holdet så kom frem til. Skarpheden er nødt til at være tilstede, hvis man skal slå topholdene.

Søndagens modstander Esbjerg har i de seneste fem kampe taget tre sejre – alle i overtid eller straffeslag – samt inkasseret to nederlag. De ligger lige nu på Metal Ligaens andenplads, hvor de har 6,5 point op til Rungsted og 6 point ned til Aalborg. Tyrene har kun en enkelt sejr i de seneste fem kampe, men den var over netop Esbjerg på hjemmebane for knap 14 dage siden.

Det indbyrdes regnskab mellem Mighty Bulls og Esbjerg siger 3-2 i vestjydernes favør, så der er mulighed for at udligne med en sejr i det vestjyske.

Kampen er den sidste inden en planlagt landskampspause, så der er ingen undskyldninger for, ikke at brænde alt energi af i de 60 minutter, så der kan komme tiltrængte point på kontoen.

Kampstart i Granly Hockey Arena er kl. 15.00.


STREAM: Esbjerg Energy-Rødovre MB VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Rungsted