Overraskelsen skal jagtes i Aalborg

Mandag går turen til Aalborg og Piraterne står klar på isen til at byde velkommen til Mighty Bulls.

Aalborgenserne har vundet begge sæsonens indbyrdes kampe sikkert, så der er revanche til gode for Tyrene på den svære udebane i Nordjylland.

Et tiltrængt point gik ind på Rødovre-kontoen i den seneste kamp, hvor afgørelsen faldt i straffeslag. Mathias Bau var den eneste til at score i én mod én disciplinen, på trods af en ellers fremragende William Rørth i målet, så herningenserne kunne rejse hjem bonuspointet.

Efter trænerskiftet har Rødovre-holdet været tæt på sejr i tre ud af de fire kampe. Spillet, gejsten og krigerinstinkterne har set bedre ud end længe, og der har ikke manglet meget før, at der kunne have været noteret flere point i det store Metal Liga-regneark.

Der skal arbejdes videre med den stabiliserede defensiv, og så skal der til at produceres i den modsatte ende. Der har været gode målchancer, men afbrænderne har været for mange.

Mandagens hjemmehold deler førstepladsen i Metal Ligaen med netop Herning. Pirates er ikke gået fra isen i uden point i de seneste otte kampe, og har vundet de syv af dem, så det er et hold i en rigtig god stime.

De har dog tidligere på sæsonen både tabt hjemme til Herlev og Rungsted fra den nederste halvdel af tabellen, så de er absolut ikke uovervindelige og kan overraskes i Sparekassen Danmark Isarena. Det skal Tyrene forsøge at gøre.

Kampstart i Aalborg er kl. 19.00 og kampen vises live på Tv2 Play.

Har du sæsonkort og vil se kampen i Aalborg, så læs her, hvordan du kan trække en gratis billet.


Spis i Sportscaféen før Esbjerg-kampen VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Herning