Lokal-derby mod Herlev

Fredag aften er der lokal-derby, når tyrene møder fuglene fra Herlev på isen i Rødovre Centrum Arena. Kampstart er kl. 19.00 og dørene åbner kl. 17.30 til et brag af en kamp!

Fredagens kamp er en vigtig kamp for holdet, ikke mindst for pointene men for håneretten mod Herlev. Sidste kamp hvor Rødovre havde besøg af Herlev, var nytårskampen hvor tyrene tog sejren 1-0. I kan sikkert huske den fantastiske stemning der var i hallen, vi håber på, at der også kommer stærkt fremmøde til denne kamp, så tyrene kan få en masse opbakning og tage sejren hjem!

Fra 17.30 til 18.00 serveres der Pilsner, Classic og Somersby til kun 25 kr. så husk at komme tidligt! Derudover afholdes der klassisk tombola i foyeren fra 17:30 og indtil udsolgt, med en masse fede præmier fra RMB, RSIK og vores fantastiske sponsorer!!

Vi har taget os en hurtig snak med holders kaptajn Mads Eller om fredagens kamp:

I vandt sidste kamp mod Herlev, er I klar til at gøre det igen?

- Der er ikke nogen tvivl om at kampene mod Herlev er ekstra vigtige for spillerne såvel som for fansene, specielt med tanke på vores situation lige nu. Så selvfølgelig er vi klar!

Hvad har I fokus på til kampen?

- Fokus er på at få 3 point! Herlev tager altid lidt chancer fremad i banen, så det skal vi være klar på og være stærk i defensiven.

Hvad vil det betyde for holdet at vinde kampen?

- Som sagt er vi i en situation hvor vi har brug for alle de point vi kan få så vi kan komme nærmere den sidste slutspilsplads, samtidigt betyder det også utroligt meget for vores fans at vinde kampene mod Herlev

Køb dine billetter via. Metal Liga appen under fanen ”kampe” eller via. link: https://shop.mightybulls.dk/kampe

Der er som altid gratis adgang for alle under 15 år.

Husk, at du som sæsonkortholder kan konvertere dit sæsonkort til en billet, hvis du er forhindret i at deltage til kampene.


RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA HERLEVKAMPEN RMB HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA AALBORGKAMPEN HER