Herning med revanche til gode afgjorde fredagskampen fem sekunder før tid.

Anden runde af grundspillet er nået til  kamp to for hjemmeholdet, hvor Rødovre Centrum Arena lagde is til tredje indbyrdes opgør mod Herning. Tirsdagens sikre sejr i Frederikshavn skulle gerne fortsætte med endnu en tre pointer denne aften.

Et til dagen taget i betragtning, pænt tilskuertal kunne se en festlig forestilling starte med høj fart og flot spil, og ende som lidt af en fuser med 4-3 sejr til Herning.

Hjemmeholdet fik ikke den bedste start da de allerede efter et halvt minut måtte indkassere en Herning kasse. En udvisning til Matthias  Asperup kort efter blev effektivt afviklet, og tyrene kunne atter sætte fra land. Herning trak deres første udvisning kort efter, men også her uden effekt. I øvrigt en åbning på kampen med vanvittigt højt tempo.

Magnus Carlsen fik udlignet midtvejs, men herefter var det effektivt hockey fra gæsterne der prægede resten af perioden hvor tyrene ikke fik bidt sig ordentligt fast i offensiv zone og til gengæld slap to kasser ind i egen ende. En scoring til Rødovre sat ind af Nikojaj Zorko med et lille minut til pause, var essentiel for at holde tyrene inde i kampen.

Kort inde i anden periode trak tyrene deres tredje udvisning i offensiv zone, men uden en eneste chance til gæsternes powerplay. Omvendt kom tyrene heller ikke til meget i en tilsvarende mulighed midtvejs. Det kan undre at det tilsyneladende er sværere at sætte to pasningerne sammen i overtal end når der spilles eks. fem mod fem.

Anden periode sluttede uden scoringer.

Tredje periode fortsatte hvoranden slap hvor stor vilje ikke stod mål med anstrengelserne. Eminent keeperspil af Matt Oconnor hold tyrene inde i kampen hvor vi skulle pines helt hen til de døende sekunder før afgørelse kom.

Først udlignede Kim Johansson og da alle ventede en forlængelse, lå pucken pludselig i Rødovres kasse og pointene var tabt.

Rødovre Mighty Bulls – Herning 3-4 (2-3 0-0 1-1)
00:34  0-1 Mark MacMillan (Poulsen)
11:29  1-1 Magnus Carlsen (Johansson,  Mortensen)
14:18  1-2 Lasse S. Lassen (Nielsen, Brace)
16:29 1-3 Jan Dalecky (Dupont, Larsen)
19:15  2-3 Nikolaj Zorko (N.Carlsen,  Asperup)
58:27 3-3 Kim Johansson (Keskitalo)
59:55 3-4 Lasse S. Lassen (Virtanen)