Nederlag i Esbjerg

Tyrene spillede tirsdag aften i Granly Hockey Arena mod Esbjerg Energy, men måtte rejse hjem med et nederlag på 3-1.

Første periode endte målløst på trods af, at Esbjerg faktisk havde pucken i nettet. Dommerne annullerede dog Christian Wejses scoring for offside i målfeltet.

I midten af anden periode kostet udvisninger dyrt, da Brett Welychka i powerplay kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0 og knap fire minutter senere kunne Jesse Mychan udbygge føringen til 2-0 – også i powerplay.

Steffen Klarskov reducerede i slutningen af perioden, hvor han og Miro Keskitalo kom alene afsted med Kasper Krog i målet.

Rødovre kom godt ud til tredje periode og viste vildskab og gejst, men desværre lykkedes det ikke at få pucken i nettet til en udligning. Trods flere gode forsøg og stolpeskud fra Nikolaj Zorko og Teemu Virtala, så lykkedes det ikke. I stedet kunne Matthew Pistilli lukke og slukke med blot syv sekunder tilbage, da han sendte pucken i tomt mål.

Næste opgave for Mighty Bulls er to lokalopgør mod Herlev Eagles. Først fredag aften i Herlev og derefter lørdag aften hjemme i Rødovre Centrum Arena.

Esbjerg Energy - Rødovre Mighty Bulls 3-1 (0-0, 2-1, 1-0)

29:05 min. 1-0 Brett Welychka (Pistilli, Brown) (PP1)

32:45 min. 2-0 Jesse James Mychan (Andersen, Walsh) (PP1)

35:10 min. 2-1 Steffen Klarskov (uassisteret)

59:53 min. 3-1 Matthew Pistilli (Grundtvig, Hjulmand) (EN)

Skudstatistik: 27-21 (5-4, 16-8, 6-9)

Udvisningsminutter: EEI: 6 min. - RMB: 8 min.

Tilskuertal: 1.172