Lowney forlader Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls og Ryan Lowney ophæver samarbejdet med øjeblikkelig virkning efter ønske fra den amerikanske back, der rejser hjem af personlige familiemæssige årsager.

Magnus Sundquist om afskeden med Lowney:

- Ryan bad i går om et møde med mig og fortalte omkring en opstået situation derhjemme, som gør, at han hurtigst muligt er nødt til at tage hjem være ved sin familie.

- Det er selvfølgelig trist både for ham og familien, og også trist for klubben, da han også var med i mine tanker for den kommende sæson og også havde interesse i at blive her. Men situationer som denne er vigtigere end sporten, og det respekterer vi naturligvis, fortæller Sundquist.

Ryan Lowney takker for tiden i Rødovre:

- Jeg er meget ked af denne situation, men det er noget, som jeg er nødt til at gøre. Jeg har haft det godt i Rødovre i både klubben og på holdet.

- På trods af den svære sæson indtil nu, har jeg mødt fokuserede og dedikerede holdkammerater hver dag, og jeg er overbevist om, at holdet kan klare jagten på en playoff-plads – specielt som vi har udviklet og løftet os den seneste tid. Jeg ønsker alle i Rødovre det bedste i fremtiden, lyder det fra Lowney.

Vi takker Ryan for en professionel indstilling gennem hele sit Rødovre-ophold både på og udenfor isen, og ønsker ham al held og lykke fremover.

Der arbejdes på at finde en erstatning for Lowney på backlinjen.


Juleferien er overstået VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Frederikshavn