Lørdagskamp i Nordjylland

Lørdag morgen tager Tyrene en af sæsonens lange busture, når de gæster Frederikshavn White Hawks i et eftermiddagsopgør.

Rødovre kommer til Frederikshavn med blod på tanden efter afklapsning holdet senest fik hjemme imod Aalborg. Tyrene er sultne, og der skal bevises noget.

Der skal kæmpes med masser af fight og sjæl, når man skal forsøge at slå et Frederikshavn-mandskab, som kommer til opgøret med to sejre i bagagen, og som inden fredagens kampe ligger på en tredje plads i Metal Ligaen. Ikke mindst, så skal stabiliteten gennem alle 60 minutter findes og de personlige fejl i begge ender af banen, som har kostet dyrt, skal minimeres kraftigt.

Vendelboerne har ligesom Tyrene spillet seks kampe. Her har de tabt til Herning og lokalopgøret mod Aalborg, mens det er blevet til sejre over Herlev, Esbjerg og senest Odense og Rungsted. Det er Frederikshavns fjerde kamp på syv dage, så gæsterne fra Vestegnen kan med noget fart i skøjterne måske drive gæk med nogle måske tunge nordjyske ben.

Kampstart i Nordjyske Bank Arena er kl. 15.00 og kampen vises live på Tv2 Play.

Har du UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort og tager turen til Frederikshavn, så husk, at du kan trække en gratis billet til gæsteafsnittet. Læs hvordan her.


Syv afgørende minutter, afgjorde til White Hawks fordel Vær med i Veteran Match: Metal Ligaen hjælper veteraner videre i livet