Et point mod rævene er godkendt på en aften, hvor spillet til tider så lidt tungt ud.

Endnu en debutant i Rødovre Centrum Arena med tyren på brystet blev vist frem i dagens opgør mod Herning. Mitch Callahan blev clearet mandag og således ude på sjov efter vel overstået karantæne.

Afvikling af kampen skete efter de seneste Covis-19 retningslinjer og således uden tilskuere, så det var muligt for alle de tilstedeværende at følge med i og høre spillernes ytringer.

Første periode var så som så set med hjemmeholdets øjne. Gæsterne tvang det meste af spillet til at foregå foran Janis Voris, der var valgt som keeper i aften.

Mod slutningen kom åbningskassen, en contra til gæsterne blev omsat til scoring som periodens eneste. Herning stod kompakt med al deres fysik som holdt tyrene på ydersiden, og således ufarlige de få gange spillet kom over midten.

Bemærkningsværdigt en periode uden udvisninger, og med gæsterne i klar føring både på scoreboardet og i skudstatistikken.

Anden periode var 24 sekunder gammel da gæsterne udbyggede føringen med et slagskud udenfor Voris rækkevidde direkte efter faceoff.

Et par minutter senere fik tyrene prikket hul på scoringen. Det var Frederik Kaels der på en breakaway tæt under mål, fik sat reduceringen.

Halvvejs i perioden trak gæsterne kampens første udvisning, og for en stund foregik spillet i Hernings zone, men de helt åbne chancer til tyrene udeblev.

Tredje periode var godt et par minutter gammel da Rødovre fik udlignet. Det var Antonin Manavian, der tørt satte pucken helt oppe i krydset. Resultatmæssig oprejsning for tyrene der virkede mere opsatte efter de to foregående perioder.

Mod slutningen fik gæsterne igen en af de lette scoringer og da tyrene med et par minutter igen af perioden idømtes holdets første udvisning, lignede det kampens resultat. Men gæsterne trak tolv sekunder efter i nødbremsen så det blev fire mod fire.

En time out fra hjemmeholdet, Voris ud og en markspiller mere på isen lignede det powerplay, og med ti sekunder igen fik Marcus Almquist bragt balance i regnskabet. En verdensklasse scoring af stortalentet.

Kampen skulle i forlængelse og i tre mod tre kan alt ske. Gæsterne missede indledningsvist et straffeslag, inden Herning nappede ekstrapointet med et minut tilbage af forlængelsen.

Rødovre Mighty Bulls – Herning Blue Fox 3-4 (0-1, 1-1, 2-1, 0-1)
15:10 0-1 Morten Poulsen (R. Nielsen, Hansson)
20:26 0-2 Petter Hansson (Dupont, Bau Hansen)
23:04 1-2 Frederik Kaels (Klarskov, N. Carlsen)
42:34 2-2 Antonin Manavian (Kaels, N. Carlsen)
53:40 2-3 Marcus Jensen (Madsen, Weichel)
59:50 3-3 Marcus Almquist
63:53 3-4 Mathias Bau Hansen (Brace, Hansson) (OT)
Udvisninger: RMB 2x2 min., HBF 2x2 min.
Skudstatistik: 23-46 (6-14, 7-17, 9-12, 1-3)
Tilskuere: 0


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Herning STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox