Efter et par skuffende perioder og tidlig scoring imod fik Rødovre hevet sig over banden og endte med at tage de tre point, og dermed cementere Odense i bunden med 4-3 sejr.

Julemånedens første kamp i Rødovre Centrum Arena var mod Odense Bulldogs. Hos hjemmeholdet kunne man byde på fornyelse med et hav af nye numre og enkelte gamle. Sågar tre debutanter var at finde i hjemmeholdets line-up.

Kampens første scoring stod gæsterne for, da en springende puck fra banden sikkert blev slået ind bag Matt O'Connor der var tilbage i tyrekassen efter en kortere skadespause.
Gæsterne bød også på dagens første udvisning efter seks minutter. Det gav ikke ret meget til hjemmeholdet udover en uforstående udvisning til Rødovres keeper for forsinkelse af spillet.

Halvvejs viste gæsternes manglende disciplin sig og tyrene spillede næsten to minutter med to mands overtal. desværre uden et eneste forsøg af betydning. Til gengæld fik vi en god nævefight mellem tyren Lasse Carlsen og Bulldogs Yannick Vedel. uafgjort med en lille overvægt til Carlsen i den kamp.

Resten af første periode var rig på intensitet, men der var ikke meget der nåede de to keepere der enkelt kunne parrere de få afslutninger der kom.
Set med Rødovres øjne kunne det kun blive bedre efter en uskarp første periode. Et lille minut gik der før Rødovre tog en udvisning ved Kim Johansson der i dagens anledning spillede back. Ikke et eneste skud på mål, fik gæsterne løsnet i overtallet. Mike Daugulis tog næste udvisning og Rødovres tur til overtal, men det var ikke meget bedre end gæsternes.

Jonas Sass formåede hvad ingen andre kunne efter halvdelen af anden periode. Han trampede gennem alt og alle og udplacerede Evan Cowley i hundehuset til udligning.
Kort efter kom hjemmeholdet igen i overtal, men det forhindrede ikke Odenses Henry Hardarson i at score på en break away. Den føring holdt dog heller ikke lang tid, så havde tilbagevendte Jannik Karvinen fået ladet kanonen og atter var stillingen lige. Scoringen blev dog ændret til Kim Johansson efter kampen.

Alle tre scoringer satte skik på forestillingen der blev mere underholdende med tilbud gennem organiseret spil i begge ender, og hvor spillet var ikke så bundkampagtigt mere.
Hjemmeholdets Steffen Klarskov ville ikke stå tilbage for Sass gennemløb og tog sig en god tur og afslutning på mål, hvor Teemu Virtala var først på returen og dermed kunne bringe Rødovre i front med fire minutter til anden pause. Scoringen virkede lammende på gæsterne der så tamme ud ovenpå hjemmeholdets comeback.

Tredje periode var tre minutter gammel da tyrenes Nikolaj Zorko blev sendt til afkøling i to minutter, og det blev efterfulgt af en udvisning til Odenses Michael Eskensen for interference. Tættest på scoring var Andre Pison på en klasseaflevering fra den assisterende træner Morten Andreasen, men skuddet sad lige på Cowley.

Tredje soloaktion af hjemmeholdet, - denne gang Thomas Olsen der krydrede hans tur med en flot baghånd i krydset bragte hjemmeholdet oppe med to.

En reducering til gæsterne i den sidste halvdel af perioden bragte fornyet spænding i kampen, men udover et stolpeskud af Teemu Virtala skete der ikke mere og hjemmeholdet fik deres sejr.

Rødovre Mighty Bulls – Odense 4-3 (0-1 3-1 1-1)
03:01 0-1 Riley Bourbonnais
28:58 1-1 Jonas Sass
30:50 1-2 Henry Hardarson
31:12 2-2 Kim Johansson (Karvinen, T.Virtala)
35:20 3-2 Teemu Virtala (Klarskov, Keskitalo)
48:13 4-2 Thomas Olsen (Hansen)
52:26 4-3 Lukas Lundvald Nielsen (Ehlers, Christensen)