Herning ude: Næstsidste opgave før julen

Mighty Bulls er trådt ind i en ny uge og dermed venter nye udfordringer. De to sidste kampe inden jul er tirsdag på udebane i Herning og så fredagens hjemmekamp mod Aalborg Pirates.

Tre gange tidligere har modstanderen heddet Herning Blue Fox og to gange er det blevet til sejr for Tyrene. Først 3-0 på udebane og dernæst 3-0 på hjemmebane. Herningenserne fik så endeligt skudt på hul på Rødovre-keeperen sidst de to hold mødtes, hvor de kunne rejse tilbage på Heden med tre point og en 3-4-sejr.

Rævene har efter en tung start på sæsonen fundet en bedre rytme og vundet mange kampe fra slutningen af oktober. De har vundet tre af de seneste fem kampe – den seneste i overtid over Rungsted. Benjamin Coopers tropper ligger lige nu på Metal Ligaens syvendeplads et enkelt point foran Tyrene. De har dog to kampe i baghånden, så en sejr til Rødovre vil være vigtig til at holde snor i midtjyderne.

Selvom Rødovre-holdet har været hårdt ramt af skader og U20-spillernes fravær, så er det lykkedes at tage point i fire af de fem seneste kampe. En enkelt regulær sejr, en overtidssejr og to overtidsnederlag har givet syv point. Den seneste kamp mod Esbjerg skulle med en føring indtil kort før tid have givet tre point, men et halvt minut før tid ødelagde esbjergenserne overraskelsen og et flot comeback.

Selvom det var et hårdt slag, så må det dog alligevel give selvtillid at kunne slå hårdt tilbage efter at have været bagud med 0-2 og kampen igennem spille lige op med de fysisk stærke Esbjerg-spillere. Viljen og krigerinstinktet er intakt i Rødovre-truppen og det skal vises frem i Herning.

Kampstart i Kvik Hockey Arena er kl. 19.00.


Rødovre-sportschef om udlændingeloftet: En debat med rigtig mange nuancer VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Esbjerg