God afslutning på grundspillet

Sidste kamp i grundspillet bragte en god oplevelse for Rødovre Mighty Bulls, da gæsterne fra Frederikshavn blev sendt hjem efter sejr til hjemmeholdet på 3-2.

Efter en to måls føring til gæsterne midtvejs i kampen fik tyrene med stor energi udlignet med små to minutter tilbage af tredje periode, og dermed sendt kampen i overtid.

De fem minutter bragte ingen afgørende scoring og derfor skulle vinderen findes med straffe slag, og her var det kun Marko Virtala der scorede og dermed kontere ekstra pointet på Rødovre konto.

De to scoringer i ordinær spilletid var signeret Matthias Asperup og Steffen Klarskov. Begge scoringer frembragt gennem god fight og pres på høgenes mål.

Opløftende, må være konklusionen på at tyrene med på en alenlang skadesliste, viste jævnbyrdighed mod et stjernespækket mandskab fra Frederikshavn, og i lange momenter endda spillede dem under brættet.

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks 3-2 (0-1, 1-1, 1-0, 0-0, 1-0)
03:39 0-1 Dane Fox (Bumagin, Frederiksen)
22:19 0-2 Radim Piroutek (Madsen, Eriksson)
27:32 1-2 Steffen Klarskov (M. Virtala, Asperup)
59:05 2-2 Matthias Asperup (Klarskov, M. Virtala)
65:00 3-2 Marko Virtala (GWS)

Udvisninger: RMB 3x2 min., FWH 2x2 min.
Skud: 24-19 (6-8, 7-6, 9-5, 2-0)