Fredagsderby med tilskuere tilbage på lægterne!

Tyrene skal endnu engang ud i et derbyopgør, når Rungsted Seier Capital gæster arenaen fredag aften.

Der kan endelig være tilskuere på lægterne igen, du kan læse mere om billetsalg og sæsonkort her. Husk at du som sæsonkortholder skal aktivere dit kort for at kunne komme ind til kampen.

På trods af tre nederlag i træk, har Mighty Bulls ikke tænkt sig at lægge sig fladt ned. Inden kampen har vi taget fat i cheftræner Magnus Sundquist, der ser tilbage på onsdagens kamp i Vojens:

- Det er ikke ofte, at man kan være tilfreds, når man taber. Men jeg er nødt til at sige, at forudsætningerne op til kampen ikke var optimale imod ét af ligaens stærkeste hold på udebane. Med mangel på flere af truppens ledende spillere, en ny målmand, der skal spilles i gang, samt allerede inden kampen at være mentalt i underskud, så leverede holdet en stor arbejdsindsats og viste stor moral i 60 minutter.

Inden kampen var Sundquist nødt til at hive to unge backer op fra U20/-1. divisionsholdet til debut for at kunne stille hold:

- De unge backer, Als og Niebling, spillede hele kampen, da vi kun havde fem backs inklusive dem i det meste af kampen, og de gjorde det rigtig godt. Holdet arbejdede hårdt hele kampen og gav vores målmand, Dennis Saikkonen, en god start på holdet, og han viste selv, at han bliver en god tilføjelse, fortsætter han.

Rødovre var inden kampen i Frøs Arena underdogs, hvilket truppen godt vidste på forhånd. Men der blev fightet ufortrødent gennem hele kampen, og dét værdsætter Sundquist højt.

- Vi tabte til et bedre hold, men vi viste, som jeg har sagt tidligere, at vi giver det en chance og kæmper. Og med dette sender vi også signaler ud til alle om, at man ikke giver op på trods af den situation, vi befinder os i, i tabellen.

- Det er ikke et signal, der kun gælder afslutningen af denne sæson, men også hvad vi fremover vil i RMB. Den proces tager tid, men den er startet og vi bygger dagligt videre for fremtiden. Og i går jeg fik jeg set flere, der har gået med på denne proces og hvad det drejer sig om, slutter han.

Rødovres nummer 9, Alberto Pison, glæder sig til, at der fredag igen er tilskuere tilbage på lægterne i Rødovre Centrum Arena:

- Der er intet bedre end at have fans til kampene, så det glæder vi os meget til. Vi jagter stadig slutspilpladsen, og der er stadig mulighed for den, så at have tilskuere tilbage i hallen og kunne mærke atmosfæren gør en stor forskel og hiver altid et ekstra gear frem i truppen.

Sidste gang Rungsted var på besøg i arenaen, hev de en 0-4 sejr med sig hjem. Så der skal fightes og kæmpes om hver puck, hvis man skal mindske Herlev Eagles forspring ned til holdet fra Vestegnen – og så skal der skydes mere:

- Vi skal have ændret nogle ting, og én af de ting er, at vi skal have mange flere skud på mål og sørge for at følge op på de løse pucke, så vi kan sætte dem ind, lyder det fra Pison.

Kampstart i morgen aften klokken 19.00.

Kampsponsor til fredagens kamp er GM Autoteknik:


HETAG TAGDÆKNING BLIVER METAL LIGAENS NYE PARTNER  VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Rødovre