- Disciplinen og kontinuiteten skal findes frem

Mighty Bulls kører fredag over Storebæltsbroen til den fynske hovedstad, hvor de lokale Bulldogs har lagt an til fredagsfest.

Med 18 mulige point at spille om og 17 point ned til Odense, så kan Tyrene med en sejr booke kvartfinalepladsen endeligt.

- Vi går selvfølgelig 100% efter en sejr, og ovenpå en uge med gode træninger, er vi topmotiverede til at hente en den, lyder det fra assistenttræner Morten Andreasen.

Sæsonens første tre kampe er endt med en sejr over Odense, men de seneste to gange har fynboerne drillet og resultaterne er udeblevet:

- Både de sidste to kampe imod Odense, samt i mange kampe i det nye år, har vi ikke haft disciplin og kontinuitet nok i vores spil. Det er det, vi skal finde frem til kampen, og så er jeg sikker på, at vi kommer derfra med et godt resultat, fortæller han.

Sidst Rødovre var på isen var i Esbjerg for en uge siden, og trods 4-3-nederlaget, så var præstationen egentlig solid langt hen ad vejen:

- Vi spillede faktisk rigtig fornuftigt i store dele af kampen imod Esbjerg. Desværre lavede vi nogle store fejl især i starten af kampen, som gjorde, at vi resultatmæssigt haltede efter. Jeg synes dog, at vi kom rigtig godt igen, og at vi, set over hele kampen, havde fortjent at komme derfra med point.

Udover at slutspilspladsen skal sikres endeligt, så er finpudsningen af spillet frem mod sidste kampe også så småt startet:

- Vi har så småt fået flere spillere tilbage fra skadespauser, og selvom vi stadig mangler nogle, kan vi bedre få arbejdet med systemerne og helheden i vores spil. Det er det, vi kommer til at fokusere på, samtidigt med, at vi selvfølgelig kan intensivere arbejdet med vores 'special teams', som også har være udfordret på grund af de mange udskiftninger i opstillingerne, som følge af de mange skader, som vi har haft, slutter Andreasen.

Andreasen, Lehtonen og spillertruppen stiller op til kampstart kl. 19.30 i VinMedKant Arena.


15 SKARPE SKUD: Billeder fra Odense-Rødovre lige her Gratis adgang til 25-års jubilæum