- Det er imponerende

For lidt over 14 dage siden gik det nye UNLIMITED HOCKEY-sæsonkortkoncept i gang i Metal Ligaen, og det har alle steder fået en rigtig flot start.

Det har det blandt andet også hos Rødovre Mighty Bulls, hvor direktør Morten Nielsen har været imponeret over den store opbakning:

- Det er altid med lidt sommerfugle i maven, når man går ud og laver store ændringer på noget, så vi har selvfølgelig været spændte på, hvordan salget ville starte. Den første dag solgte vi omkring 10% af sæsonkortene fra sidste sæson og på to dage nåede vi 45%, fortæller han.

- Der har været rigtig mange positive tilkendegivelser de fans, som vi har snakket med. Men også fra eksempelvis vores frivillige og sponsorer, når vi har talt med dem. Det nye koncept er absolut ikke gået ubemærket hen, og det viser den flotte opbakning også.

- Lige nu har vi solgt omkring 15% flere sæsonkort end i hele sidste sæson, så det er bare fantastisk og imponerende, at der er blevet taget så godt imod det. Vi ved, at det betyder meget for spillerne på isen, at de får den ekstra power i benene med støtten fra tribunerne, så vi glæder os meget til, at de kan få endnu flere fans i ryggen i den kommende sæson, fortæller Morten Nielsen.

Hvis du endnu ikke har fået oprettet dit UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort, så kan du gøre det her.

Oprettelsen i resten af juni koster kun 139 kr. - spar 360 kr.!


Ung målmandsduo klar for Rødovre Ung forward tilbage i Rødovre