Decembers første opgave er Rævene

Kalenderen skal vendes til den sidste side og kalenderlyset skal tændes. Det er blevet december og Tyrene tager hul på et tæt kampprogram, der byder på hele 11 kampe i julemåneden.

Først opgave bliver på udebane mod Herning Blue Fox, som i øvrigt er på menuen tre gange i denne måned.

Det blev en formidabel weekend for Mighty Bulls, der tog to vigtige sejre og fem point i ugens to kampe. Først en vigtig 6-2-sejr på udebane i Odense og dernæst en sejr i straffeslag hjemme mod ligaens mest formstærke hold fra Esbjerg.

Der var rigtig mange gode indsatser over hele linjen og to solide holdpræstationer dannede grund for sejrene. Særligt Maksim Popovic udmærkede sig med sin arbejdsiver og tre scoringer i de to kampe, hvilket også gav en plads på ”Ugens Hold” i Metal Ligaen.

Nu skal der bygges videre på de gode præstationer i Kvik Hockey Arena tirsdag aften. Kampen bliver den tredje i sæsonen mellem de to hold, der har taget en sejr hver. Først en hjemmesejr til Rævene, og dernæst en hjemmesejr til Tyrene.

Værterne har tabt deres seneste to kampe til ligaens to nordjyske mandskaber – Aalborg og Frederikshavn -, men havde inden da vundet tre i streg. De indtager sjettepladsen i tabellen, mens Tyrene fortsat er nummer otte – dog flaskede weekendens resultater sig, så der nu kun er fem point op til Herlev på syvendepladsen.

Kampstart i det midtjyske er kl. 19.00.


Fransk back til Rødovre Sæsonkortholder: Billetinfo til kampen mod Herning d. 08/12-20