- De sidste par uger har været vanvittige

Den kommende weekend byder ikke bare på ét, men på hele to lokalopgør mod Herlev Eagles. Først på udebane i Herlev fredag aften og dernæst hjemme i Rødovre Centrum Arena lørdag aften med showkamp og 90’er fest.

Oktober var en svær måned for Tyrene, der har været hårdt ramt af både skader og sygdom. Dette har givet trænerteamet udfordringer i både kampene og i de daglige træningspas:

- De sidste par uger har været vanvittige. Vi har haft mange spillere ude med sygdom, influenza og skader. Vi har kun haft én dag, hvor vi har haft nok spillere til at kunnet træne normalt, i denne uge.

- Så fokus ligger ikke på andet end at holde nok spillere i truppen klar til kamp. Men selv i Esbjerg kæmpede spillerne hårdt for point, specielt i tredje periode. Jeg kan ikke kritisere indsatsen, for de har kæmpet hårdt, fortæller cheftræner Riku-Petteri Lehtonen.

En ting som har fungeret godt den seneste måned er defensiven, som, hvis man fjerner sidste minuts scoringer i tomt mål og kampen i Rungsted, ikke har lukket mere end to mål ind i en kamp. Det er Lehtonen naturligvis tilfreds med:

- Det defensive spil handler om attitude! Vi har været gode til at blokere for skud og tage chancerne fra vores modstandere på det seneste. Det arbejde skal vi fortsætte med. Vi er selvfølgelig nødt til selv at lave nogle flere mål, men det skal ikke tage noget kredit fra vores defensiv. Powerplayet har ikke fungeret, men det har været svært, fordi vi til hver kamp er nødt til at skifte spillerne rundt på grund af skader og sygdom.

Nu gælder det så to møder med Herlev Eagles, der har flere spillere helt i spidsen af Metal Ligaens topscorerliste. Dem skal der holdes styr på:

- Vi skal forsvare os ydmygt, som vi har gjort indtil videre. Og så må vi ikke give for meget plads til deres nøglespillere, slutter Lehtonen, der håber på at have et par spillere tilbage til de to lokalopgør.

Kampstart fredag aften i Herlev er kl. 19.30, mens kampstart lørdag aften i Rødovre Centrum Arena er kl. 19.00.

Lørdag åbner Arenaen allerede kl. 16.00 med 90’er DJ og showkampe mellem to 90’er hold fra Rødovre og Herlev.


Vi er klar til 90’er fest lørdag! Nederlag i Esbjerg